Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikiiiiiiiiiiii

rozwod po miesiacu? pomocy

Polecane posty

Wiki -nie doczytalam , ze Ty mieszkasz w De.Przepraszam. Troche to zmienia postac rzeczy, bo faktycznie finansowo byloby Ci w Niemczech latwiej. Sama korzystalam z bardzo drogiej terapii w klinice, dostalam ja za darmo , co W Pl byloby niemozliwe. Bylam tez ogromnie zdziwiona , kiedy na samym wstepie pytano mnie chce kawe , czy herbate. Jesli herbate to czy czarna, ziolowa , czy z cukrem czy bez. Normalnie faktycznie hotel. Nie zmienia to faktu , ze mieszkanie w jednym domu z toksykiem jest bardzo koszmarne. W razie rozejscia sie z mezem , z pewnoscia w Niemczech nikt Ci nei pozwoli wyladowac na ulicy. Nie jestem dokladnie w temacie, ale chyba mozesz pojsc do domu dla samotnych matek , byc tam, potem znajduja Ci lokum i pomagaja sie usamodzielnic. Dostaniesz Kindergeld + jakies pieniadze po urodzeniu dziecka. Musisz dokladnie sie wypytac , co Ci sie nalezy i zdecydowac , czy wazniejsze sa lepsze warunki finansowe, czy spokoj i pomoc rodzicow. Za niedoczytanie -jeszcze raz przepraszam .

Gość a odwrotnie
Eleeene o to mi właśnie chodziło, jak mam czas czytam wiele Twoich komentarzy, słowa uznania, mądra z ciebie Kobieta.

Gość Mamatima
Do Wiki Dokladnie cie rozumiem gdyz mam podobna sytuacje Po slubie jestem tydzien a moj maz zmienil sie nie do poznania to jest Tak ze faceci przestaja sie juz starac kiedy Maja juz te obraczki na palcu nie ktorzy faceci B Zaraz mnie tu dziewczyny napadna:) w naszym przypadku Mamy Pecha jednak trzeba czekac Jak sie rozwinie sytuacja nie podejmowac pochopnych decyzj Jak w mojm przypadku ze juz dzis szukalam prawnika i rzucilam mu obraczke 'na Ryj ze Tak sie wyraze:)