Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddfffff

domyślna wyszukiwarka(pasek adresu)--jak ustawić na google??

Polecane posty

Gość dddfffff

mam taki problem że wczoraj zaczął mi się pokazywać komunikat czy chcę przestawić wyszukiwarkę na yahoo i nie chciałam i coś kliknęłam żeby wyjść z tego okienka wyboru i mimo wszystko moją wyszukiwarką domyślną jest yahoo a nie google i nie mogę tego przestawić, i chodzi mi o to żeby po wpisaniu frazy w pasek adresu szukało w google a nie yahoo, [dodam ze na boku mam wyszukiwarkę google- ale to nie jest pasek adresu] i chcę wrócic do poprzedniego stanu żeby pasek adresu szukał w google

Gość jak zwykle z problemem
nie wiem czy Ci dobrze wytłumaczę ale ja mam google chrome i na pasek adresu jak klikam prawym to mam okienko wybieram edytuj wyszukiwarki i tam mam zaznaczone że google,

Gość uppp
a ja mam mozille i chodzi ze mam pasek adresu i obok pasek wyszukiwarki(dwa oddzielne paski) ale pasek adresu zawsze szukał w google a pasek wyszukiwarki to mogłam sobie wybrać jaką chce mieć wyszukiwarkę(yahoo, bing, google, twitter--to nie jest moze do końca pasek wyszukiwarki tylko taki jakiś pasek:classic_cool:) bo tam jest porzy tym pasku wyszukiwarki strzałka w dół i klikam i mogę wybrać, ] ALE wczoraj się coś przestawiło po tym komunikacie i teraz pasekk adresu szuka mi w yahoo i pasek wyszukiwarki jest na yahoo ustawiony i nawet jak pasek wyszukiwarki przestawie na google to jak włącze i wyącze kompa to z powrotem yahoo jest :( :/ a chce google!!!!

Gość uppp
i też klikałam na pasek adresu i w ustawieniach szukałam ale nigdzie nie ma ani słowa o tym jak przestawić wyszukiwanie w wpasku adresu na google!!!