Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobnemonety

oddajecie 1% podatku?

Polecane posty

Gość ptasiek nastroszony
tragiczny jest los krokodylkow nowozelandzkich. warto je wspomóc swym 1 %

z pewnością tak, ale ja jednak wolę przekazywać pieniądze na chore dzieci, bardziej mnie wzrusza ich cierpienie, ale to oczywiście moja subiektywna ocena i szanuje Twój wybór:)

Gość owocowy smak
Oddaje, jak co roku. Nie wiem jeszcze na co w tym roku.

Gość wiktor.netoh.pl
wiktor.netoh.pl jak sie spojrzy to sie nie ma zadnych dalszych pytan..

ja wczesniej tezo ddawalam na schroniska dla zwierzat, ale w tym rok uzdecydowalam na cos innego, w sensie ze na dzieci. Duzo slysze o , Fundacji Spelnionych MArzen i sa to zawsze pozytwy, jeszcze nie spotkalam sie z jakas negatywna opinia. awze myslalam ze na zwierzeta to malo ludzi daje, ale jak czytam te komentarze to widze, ze jendak bylam w duuzym bledzie:)

tak oddajemy w tamtym roku 1 % przekazaliśmy na rzecz pomocy króliczkom w tym roku jeszcze nie rozmawiałam z mężem

własnie tak się mówi, że juz po co oddawać na dzieci, lepiej na zwierzeta, bo tak mało ludzi odddaje na zwierzęta, a ja się zgadzam z Toba Ewagarstka, ze to nieprawda, bo masa ludzi oddaje tez na zwierzęta, wiadomo, to juz zalezy od priorytetów, przekonań, ja wybieram dzieciaczki;) ważny jest sam gest przekazania tego 1% i spożytkowania go dla wyższych celów

Gość clone
Jasne, że oddaje! W tym roku mój jeden procent chcę przeznaczyć na Małopolskie Hospicjum dla Dzieci. Pieniądze z tego procenta będą przeznaczone na budowę domowego hospicjum. Więcej informacji na ten temat można znaleźć na stronie http://pomozbudowac.pl Na pewno warto pomóc dzieciakom.

Podawajcie konkrety jesil macie jakies sprawdzone fundacje na ktore oddajecie od zawsze. :)

Ja też mam wypełniony:) ale w sumie dużo moich znajomych wypytuje mnie o to na jaka fundacje daje, bo zawsze wybeiraja pirwsze lepsze znalezione na google

Gość ja oddalam dla dzieci
chore na bialaczke

ja jeszcze chcialabym dodac ze 1% ktory idzie na FSM idzie m.in. na rehabilitacje, ktora bedzie darmowa

dokładnie, rehabilitację dzieci, z aktóra ich rodzice nie będa musieli płacić, choć refundowana nie jest;)

no wlasnie tak sie zastanawiam, czy panstwo w zadnychpryzpadkach nie refunduje rehabilitacji?

W jakiś tam przypadkach na pewno, ale też nie w wymiarze tylu godzin ile jest potrzeba, bo nie oszukujmy się, po amputacji np. nogi, ktąrą zaatakował nowotwór, chory nie powróci do sprawności w tydzień

no tak, to dlugotrwale i pracochlonne rehabilitacje i panstwo ja refunduje to sa to tak marne pieniadze ze szkoda gadac..

niestety, ale miejmy nadziej ze sie cos poprawi. Tak zy siak inicjatywa FSM jest naprawde super. Gratuluje.