Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mysle, autorko

CIEKAWE CZY TO PRAWDA? CZY MEZCZYZNI NAPRAWDE TAK MYSLA :(

Polecane posty

Gość a ja mysle, autorko

Gdybyś o siebie zadbała i prezentowała się atrakcyjnie to pewnie twój chłop tak by właśnie reagował na inne baby, ale pewnie jesteś zaniedbaną kurą domową więc dla twojego męża nawet przeciętna dupa z ulicy to w porównaniu z tobą super laska. Żal możesz mieć tylko do siębie. Facet zawsze jak ma wybór to wybierze to co wygląda lepiej. Ty jak wchodzisz do sklepu to też wybierasz to co lepsze.

Gdyby tak było, to faceci non stop zmienialiby partnerki, bo co rusz spotykaliby elegantszą, ładniejsza, zgrabniejszą, młodszą, bardziej zadbana itddddddd......

Gość jaskxnsjsj
zaraz sie tu zleca piekne naturalnie z idealnymi mezami , ktorzy nie patrza na inne babki hahaha

Patrzec na inne, a latac za innymi to spora róznica. Ja też się ogladam na ulicy za pieknymi ludźmi, za kobietami nawet cześciej, bo czesciej spotykam ciekawe kobiety niz ciekawych mezczyzn :-P

Gość głupie prowo!
Jak to zawsze mój mąż mówi,do muzeum też się idzie tylko oglądać. więc ja nie mam problemu jak się za kimś obejrzy. sama też często oglądam się za eleganckimi osobami.

Gość MwCiazy
Moj sie przy mnie nie oglada, aczkolwiek ja sama potrafie powiedziec o innej kobiecie ze jest ladna wiec on nie czuje jakiejs presji,

jak wchodzę do sklepu to nie wybieram tego co lepsze, tylko to co mi pasuje - podobnie z mężczyznami, jakby kazdy facet wybierał to co lepiej wygląda to dawno by się wszyscy wybili i przestali rozmnażać ale.. gratuluję:) męża?;)

Gość kasienka 28
Gdyby moj maz nie ogladalby sie za innymi babkami,to pomyslalabym sobie,ze jest z nim cos nie tak :P Oczywiscie cos w tym jest faceci to przede wszystkim wzrokowcy,wiec kochane kobietki dbajmy o siebie :)