Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotka za kierownicą

Czy według Was flirt to zdrada?

Polecane posty

Przystojny, wkladanie reki w rozporek nie swojego mena to juz nie jest fajne ;) przekraczamy granice

No wiesz, zawartosc bokserek mojego faceta jest moja i nie chce zeby jakas inna flądra sie z nim zabawiala w ten sposob. Tylko ja mu moge robic dobrze i koniec tematu :D

Gość soooooniaaaaa
Oj Marlena----widzisz ja też zauważyłam,że mąz kiedyś bardzo nieśmiały jest coraz smielszy w kontaktach z kobietami i zaczyna do nich zagadywać z uśmiechem i do tego te jego niby luzactwo. Kiedyś to wszędzie mnie wysyłam np w sklepie mówil "a zapytaj o to albo idż i popytaj..." Jednakże od jakiegoś czasu stał się bardzo kontaktowy,wydaje mi się że aż za bardzo.Wkurza mnie to,bo takim go nie znałam i do tej pory podobało mi się,że zachwuje dystans i rezerwę w kontaktach z innymi kobietami. Wydaje mi się,że stał się taki smiały po tym jak jakaś kobieta sama podeszła do mojego męża i powiedziała że pracują w jednym zakładzie więc skoro jeżdżą w jednym kierunku, to aby podróżowali razem,to będzie im rażniej. Mąż wtedy dostał takiego wigoru i pewności,że jakaś inna kobieta jest nim zainteresowana. Pewnego dnia jesteśmy w markecie chcąc kupić łapkę na myszy.Na regale było kilka rodzajów i nie wiedzieliśmy którą wziąść,mąz nawet się nie zastanawiając poszedł śmiało do jednej babki z obsługi tego działu i mówi jej żeby ona mu zademstrowała jak się tą łapkę zakłada...na to ona bardzo chłodnym tonem.."nie mam pojęcia bo nie mam w domu myszy"...jak zobaczyłam męża minę to mysłałam że padnę ze śmiechu...odszedł jak niepyszny od tej babki. W końcu wybraliśmy jakąś łapkę,....inna babka mu pokazała. Lecz w domu już po kilku godzinach ,mąz w pewnym momencie powiedział,że ta babka go wkurzyła. A ja się w duchu tak cieszyłam jak nie wiem co.Ta babka mu trochę nosa utarła i mam nadzieję,że będzie miał jakąs nauczkę,że nie wszystkie kobiety sa takie łase na chłopów hahaha

mi sie osobiscie wydaje ze faceci to stworzenia łase na komplementy i wlasnie gdy im sie ich nie prawi - oczyswiscie bez przesady! to szukaja podziwu w oczach obcych bab. Dlatego ja mojego chwale zawsze gdy jest ku temu okazja

Gość doswiadczona pyta
a pisanie na gg z innym o seksie to zdrada czasem piszę, mój chlop spi a ja sie robie mokra piszemy z kolega

Gość doswiadczona pyta
nie liże tylko on mi pisze jak by mnie pierdolił a ja sobie robię dobrze paluszkami , później wskakuje na kluchę starego i dokańczam