Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotka za kierownicą

Czy według Was flirt to zdrada?

Polecane posty

Kocica a co zrobił ci facet afere za pisanie na kafe?:classic_cool:

nie zrobil :P ale slucha piosenki pezeta - niegrzeczna a tam masz słowa "Nie chciałabym być niegrzeczna Przecież to tylko flirt, a flirt to nie zdrada" a ze lubi sobie spiewac to czasem to powtarza patrzac na mnie wymownie jakby chcial mi zadac pytanie "prawda?"

Gość antek_partyzant
Mz do punktu, gdzie zaczyna się intymność psychiczna oraz reakcja erotyczna.

kocica..... jak by nie patrzeć to flirt pod każdą postacią nie jest zdradą ,zdradą też nie jest : z kolegą z pracy,1-szy raz , na wakacjach,w podróży służbowej ,ręką,ustami też nie zdrada...........itd. :D:D:D:D

tak jak mój nie flirtuje a jak poszłam kiedys z nim do sklepu osiedlowego to ekspedientka zapytała sie czy miał wczoraj urlop skoro po fajki rano nie zajrzał :classic_cool:

moj tez zawsze gada z ekspedientkami, ostatnio bajerowal taka jedna na stacji benzynowej bo wysiadl i mowi ze do pelna ale tak zeby bylo za darmo.. ona oczywiscie glupkowaty smiech a ja wzrok typu "zalosne.."

wiec poki nie płaci za paliwo czy fajki w naturze to mozemy wykluczyć zdrade :classic_cool:

Mojego nie moge zostawić :classic_cool: by go te baby zajeździły :classic_cool:🖐️