Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurvia mnie to juz

Jestem gruba i brzydka!!!

Polecane posty

Gość wkurvia mnie to juz

Tak, tak, tytul tematu mowi sam za siebie. Jestem sfrustrowana swoim cialem i brakiem samokontroli, jestem na diecie 1 dzien a juz wymiekam! Nie moge patrzec na siebie, widze tylko zwal tluszczu na brzuchu i ohydna krzywa blizne po cesarce, nad ktora wisi flak, celulit wszedzie gdzie to tylko mozliwe!! Mlodsze dziecko ma 2 miesiace a ja waze 10 kg wiecej niz przed ciaza!! Po pierwszej ciazy wazylam tyle co przed porodem juz dwa tygodnie po porodzie i brzuch ladnie sie wchlonal, mimo ze przytylam wiecej niz w drugiej ciazy :( JEstem zla na siebie ze nie dalam rady urodzic normalnie!!! A teraz mozecie mi pojechac i zwyzywac od macior i leniwych krow :(

Też za drugim razem miałam cc, nie z własnej winy. Też nie podobał mi sie mój brzuch. Ale juz jest dobrze. Kobieto, to dopiero 2 miesiace, daj czas swojemu organizmowi, jeszcze troche i zaczniesz ćwiczyc. Bedzie dobrze. A na jakiej diecie jestes????

jak faktycznie widzisz siebie jako brzydka i grubą to rób cos zeby to zmienic - bo wiesz biadolenie nic tu nie zmienia. poza tym nie ma to jak samemu miec takie zdanie o sobie - jak tego nie zmienisz to faktycznie jakas psychoterapia bo swoimi fluidami zatrujesz innych wokół siebie

Gość wkurvia mnie to juz
Na Dukanie. Plakac mi sie chce.. Wiem, ze niby dwa miesiace to krotko, ale majac porownanie z pierwsza ciaza widze, ze jest lipa. Na dodatek nie mam silnej woli i pewnie nie wytrwam na tej diecie..

Gość wkurvia mnie to juz
No niestety tak siebie widze. Nigdy tego nie mowie, ani w domu, ani poza domem, ale w glebi duszy chce mi sie wyc..

Gość wkurvia mnie to juz
Rzucilam okiem i calkiem niezle sie ta dieta przedstawia, skoro mozna jesc razowiec i kasze :) Karolina a Ty probowalas tej diety?

Tak, rok temu, i powiem Ci, ze waga schodzila. z tym ze potem przyszly jakies swieta, urodziny, imieniny i sie poddalam. ale najlepsze jest to, ze nie bylo po niej jojo :-)

Gość gość
Ja mam lekką nadwagę ale nigdy nie próbowałam się odchudzać bo to nie ma sensu. Po prostu dobieram sobie ciuchy które optycznie wyszczuplają i wydłużają sylwetkę. Szpilki na platformie działają cuda.Polubiłam spódnice i sukienki. Jem to co chcę i nie kontroluję swojej wagi i od 7-miu lata nie przytyłam ani grama. Nie warto przejmować się swoją wagą tylko kupić kilka rzeczy w których będziemy wyglądać seksownie(ale nie wyzywająco) ,przeglądać się często w lustrze w tych rzeczach, znikną kompleksy. Ja tak zrobiłam i nie martwię się że mam kilka fałdek

Gość gość
A idźcie z tymi dietami...wystarczy sie zdrowo odżywiać i mieć dużo ruchu i nie ma problemów z wagą. Nie trzeba sie wcale katować dietami, po których często i tak jest efekt jojo.

Gość gość
Ja mam lekką nadwagę ale nigdy nie próbowałam się odchudzać bo to nie ma sensu. Po prostu dobieram sobie ciuchy które optycznie wyszczuplają i wydłużają sylwetkę. Szpilki na platformie działają cuda.Polubiłam spódnice i sukienki. Jem to co chcę i nie kontroluję swojej wagi i od 7-miu lat nie przytyłam ani grama. Nie warto przejmować się swoją wagą tylko kupić kilka rzeczy w których będziemy wyglądać seksownie(ale nie wyzywająco) ,przeglądać się często w lustrze w tych rzeczach, znikną kompleksy. Ja tak zrobiłam i nie martwię się że mam kilka fałdek