Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olenka26666

Majteczki czy bez? Sonda

Polecane posty

Imię: Wiek: Jaki rodzaj majteczek; Jaki kOlor; Ogolona czy zarosnieta ; Lepiej z, czy bez,: Zdążyło ci się ich zapomnieć?; Czy ktos to zauważył ?; Masturbujesz się w majteczkach czy bez; Czy podniecasz się teraz?;

Gość Andżelika B.
Imię: Andżelika Wiek: 12 lat Jaki rodzaj majteczek; figi Jaki kOlor; zielony Ogolona czy zarosnieta ; nie rosną jeszcze Lepiej z, czy bez,: z Zdążyło ci się ich zapomnieć?; nie Czy ktos to zauważył ?; :O Masturbujesz się w majteczkach czy bez; :O Czy podniecasz się teraz?; nie:O

Gość hguytf6
Imię:anna Wiek:18 Jaki rodzaj majteczek;stringi Jaki kOlor;czerwone Ogolona czy zarosnieta ;ogoloooonnnaaaaaa:P Lepiej z, czy bez,: zalezy od sytuacji Zdążyło ci się ich zapomnieć?; nieee:P Czy ktos to zauważył ?;niee Masturbujesz się w majteczkach czy bez; i tak i tak Czy podniecasz się teraz?; nie

Gość Gumowy Joe
nie pierdol glupot. Chyba zapomniales co pisales w swoich postach na rozny temat. Wszyscy wiedza, ze iwekszos kobiet na kafe to same chuje. I sie tak nie podniecaj, to tata, moze zafunduje ci waginoplastyke...

Gość Nie podam prawdziwego nicku
Ale hała! Autorka to lessss 🖐️

Gość gość
Imie Madzia wiek 34 lata rodziaj majtek szorto stringi czarny lub czerwony ogolona lepiej bez tak tak to zalerzy ale i tak i tak

Gość gość
Imię:aaaa Wiek:30 Jaki rodzaj majteczek; bez Jaki kOlor; Ogolona czy zarosnieta ; ogolona Lepiej z, czy bez,: bez Zdążyło ci się ich zapomnieć?; po prostu nie zakładam Czy ktos to zauważył ?; tak Masturbujesz się w majteczkach czy bez; odp. jasna chyba Czy podniecasz się teraz?; nie

Gość gość
A facet to czyta i se konia wali. Gratuluję dziewczynki że dałyście mu d**y na odległość

Imię: Natalia Wiek: 21 Jaki rodzaj majteczek; Figi Jaki kOlor; Różowe z czarnymi dodatkami Ogolona czy zarosnieta ; Ogolona Lepiej z, czy bez,: Zależy od sytuacji :D Zdążyło ci się ich zapomnieć?; Często mi się zdarza jak jestem w domu i nie planuje jakiegoś wyjścia Czy ktos to zauważył ?; Mój facet Masturbujesz się w majteczkach czy bez; i w majtkach i bez Czy podniecasz się teraz?; Nie

Gość gość
imię: Basia wiek: 28 rodzaj - figi, stringi, kolor: biale Ogolona: nie lepiej z ale w domu bez nie zapominam nikt nie widzial masturbuje się w pracy przez majtki w domu nago trochę sie podniecam

Gość Najszybszy w mieście
Imię: tajemnica Wiek: tajemnica Jaki rodzaj majteczek; obecnie czy w ogóle jaki noszę? Jaki kOlor; patrz wyżej Ogolona czy zarosnieta ; ale co? Lepiej z, czy bez,: oczywiście że lepiej z przepitką, ale i bez nie pogardzę Zdążyło ci się ich zapomnieć?; przepitki czasami tak, ale dałem sobie radę Czy ktos to zauważył ?; znajomi z któymi piłem Masturbujesz się w majteczkach czy bez; tajemnica Czy podniecasz się teraz?; niezbyt

Na szybko to pewnie w majtkach jak to tajemnica przecież każda kobieta to robi:p