Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia1234567

czy chce spotkania czy nie?

Polecane posty

Gość misia1234567

Hej! dziewczyny, pomóżcie mi rozgryśc faceta, poznałam go na imprezie, wziął ode mnie numer, dosc długo milczał, w końcu ja się odezwałam, podziękowałam za mile spedzony wieczór, on odp i tez podziękował( dodam, że do niczego nie doszło), potem znowu długo nie pisał, ja zrobiłam znowu ten kolejny krok, co tam słychac itd, on odp i zaproponował spotkanie, potem milczał tydzien, to ja znowu do niego napisałam, czy spotkanie aktualne, on powiedział, ze oczywiście, że tak i we wtorek sie odezwie, i dokładnie sie umówimy, jest środa, on sie dalej nie odzywa...dodam, że ja jestem świeżo po rozstaniu(5lat w związku), on takze, i cały czas na imprezie powtarzał mi, ze pewnie wróce do swojego byłego, a ja go przekonywałam, że nie, i kilka razy powtarzał, że musimy się spotkać. Myślicie, ze sie boi angażować? ze się wkreci a ja wroce do swojego byłego? wiem tez ze dostał kiedyś po dupie: od dziewczyny i bardzo długo nie mogł sie pozbierac...weźcie napiszcie o co chodzi:/ bo ja facetów nie rozumiem

Gość sexmiszcz
dziewczę... jak facet chce, to znajdzie czas, ochote i na uszach stanie. jak nie chce - twoje dywagacje na temat jego stanu, zajęć, wyjasnień, przewidywanych odczuć można sobie darować :classic_cool: