Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Hotele nad morzem

Polecane posty

Czy byl ktos kiedys w hotelu Rigga we Władysławowie? lub w hotelu Rejs? chce kupic pakiet walentynkowy i zastaniawiam sie ktory hotel wybrac. pakiety podobne, roznica w cenie ok. 60 zl.

Gość a to polskich imion nie ma
a co Ty tam chcesz robic w tym Wladyslawowie? nie polecam lepiej wybierz jakies wieksze miasto-Gdansk,Gdynia

Chcemy uniknac tlumu, w pakietach walentynkowych sa sesje spa, wiec tez nudzic sie non stop nie bedziemy, chcemy pospacerowac, wiec mysle ze Wladek wystarczy. Pozatym od 6 lat jezdzimy do Wladyslawowa:) To nasze ostatnie przedslubne walentynki:)

Gość a to polskich imion nie ma
Z groupona bierzecie?

nie, normalnie. Raz bylam z grupona i nigdy wiecej. pol ceny i pol wszytskiego. Tragedia. nigsy wiecej wyjazdow z grupona chce jechac tak normalnie skladajac rezerwacje

Gość kociczkaaaa
ja też uwielbiam Władysławowo :) jeździmy tam często z Narzeczonym jaka cena za pokój w Rigga ? oczywiście ten pakiet walentynkowy mnie interesuje ?

Gość Fredka7777
Ja również byłam w hotelu Rejs rok temu. Moją szczególną uwagę przykuło SPA oraz pyszne jedzenie w hotelowej restauracji. Do plaży faktycznie kilka kroków - w sezonie można na niej spotkać przystojnych ratowników ;)

Gość nie kupuj nic na zapas
ale teamt już chyba nie na czasie:D