Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila4393

Dziecko cały czas spi

Polecane posty

Gość kamila4393

Mam córeczke ktora ma 1 miesiąc i 10 dni i cały dzien mi dzisiaj spi od rana. Do tej pory nie zdarzało sie zeby cały dzien tak mi spała. Czy to normalne..??? Bo ja juz oczywiscie sie zaczynam denerwowac.

Gość kamila4393
jw.

jak cały dzień ,jadła, przewijałaś ją chyba na chwilę się obudziła .

Gość i cały dzień nic nie jadła
ani razu jej nie obudziłaś? Jeśłi tak to chyba coś nie jest ok, bo tak małe dzieci często jedzą.

Gość malwina29
Nie jadła od rana, to trzeba było ją wybudzać i dawać jeść co 3-4 godziny

słuchaj a ona nie jest żółta bo taki długotrwały sen może być objawem żółtaczki.

Gość kamila4393
jakaś sina jest :(

Gość blableblu
jak jest sina to dziecko w samochód i do szpitala to że cały czas śpi też jest niepokojące lepiej pojechać bez potrzeby niż potem płakać

Gość i cały dzień nic nie jadła
jeżeli to nie jakies głupie prowo to ty się zastanow nad wizytą w szpitalu. nikt nie będize ci miał za złe bo z tak małym dizeckiem lepiej przesadzac niż potem żałować

mam nadzieje że to podszywa się ktoś pod autorkę jeżeli dzieciak naprawdę siny to do szpitala z nią jedz

Gość kamila4393
podszywa sie spokojnie, nie jest sina. Ma raczki do gory jak zdrowe dzieciatko. Budziłam do karmienia i przebierałam, ale co nakarmie to zaraz zasypia.

Gość dorotAAAAAAA
hej,moj synek ma 2 miesiace. i na poczatku tez caly czas soal,tylko na jedzenie sie budzil i tez czasem musialam go wybudzac. to jest normalne:):)

Może masz leniuszka małego ,moje chłopaki nie spały tyle ale mój mąż jak opowiadała moja teściowa kochał spać budziła go do jedzenia bo się bała że umrze jej we śnie .

Gość jdhfhd
A może jakiś wirus ją łapie?

Gość maaaaaaaaalenstwo
Moja córeczka jutro kończy 7 tydzień i też od kilku dni prawie cały czas śpi. Choć wcześniej była bardziej aktywna. Wydaje mi się, że po prostu to taki czas. Jeśli nie czujesz, że dzieje się coś złego to po prostu trzeba przeczekać. Z tego co czytałam to dzieci mają takie okresy, czasem więcej lub mniej śpią, czasem zmienia się apetyt albo są marudne. Ja póki co się nie martwie tylko cieszę tym, że mam więcej czasu dla siebie :)

Gość Konrad1987324
A może ma cały czas założone skarpetki? Jak byłem mały to tez tak miałem i rodzicom lekarz polecił, aby dziecko nie miało ciągle założonych skarpetek. U mnie podziałało :)

Zdarza się, tak samo jak się zdarza że dziecko niby bez powodu marudzi albo w ogóle nie chce spać. Jak budzisz na karmienie to nic jej nie będzie. Co najwyżej w nocy da popalić ;) W końcu dorośli też mają takie dni że nachętniej przykryliby się kołdrą i przespali do wieczora.

Wzystko jest ok:)Ciesz się:) Mój syn ma 10 miesięcy i na chwilę obecną śpi tylko godzinę w dzień a w nocy spi słabo - budzi sie co godzinę:/

Gość kamila4393
dzieki, uspokoiłam sie :). Wlasnie mala wstała najadła sie i zobaczymy mam nadzieje ze w nocy nieda nam popalic:)

Gość kamila4393
Konrad1987324 co do skarpetek to moze cos w tym jest :):) bo mała miala dzisiaj cały dzien skarpetki na nogach :):)