Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje się fatalnieee

Jak poprawic sobię samopoczucie

Polecane posty

Od jakiegoś czasu czuję się okropnie i tak wyglądam. Jestem ciągle zmęczona, apatyczna. Jeśli chodzi o wygląd to zawsze byłam uważana za ładną dziewczynę, natomiast ostatnio czuję się jak wrak. Nic nie pomaga, nowy ciuch, zmiana fryzury, próbowałam już tego, nic mnie nie cieszy. Próbuję jesc zdrowsze rzeczy ale zmiana jedzenia tez nie pomaga.Do tego pełno krost na twarzy mi wyskoczyło, a w życiu nie miałam trądziku. Ktoś ma jakiś pomysł jak sobie to sampoczucie poprawic?

Gość Basieńka jakich mało !
Ja biorę kąpiel, nakładam maseczkę na twarz i piję w wannie whisky lub burbon...do tego muzyka...i pomaga od razu. Dobry też jest seks... Strasznie pomaga jak ktoś jest spięty. Do seksu jednak musisz mieć fajnego pratnera.

Gość gienia ma lenia
pewnie chandra cię dopadła. może jak znajdziesz sobie jakieś twórcze zajęcie to humor ci się polepszy i nie będziesz musiała tak zrzędzić 👄

Ok dziękuje, chodziło mi raczej o pozbycie się tego, bo te sposoby które podałas to na jeden dzień.

Gość PonoOoo
Może nie idz na łatwiznę i nie stosuj używek tak jak Ci ktoś podpowiedział, Ja na twoim miejscu zaczełabym brać CardioRed Krill Oil http://produktyomega3.Pl kiedyś miałam tak jak Ty i mi pomogło!!