Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania jękisy

na śląsku jest pełno dziwek przy drogach i na stacjach benzynowych

Polecane posty

Gość ania jękisy

jak byłam w bytomiu u kuzyna to byłam w szoku ile tego przy trasie stało. U mnie na podkarpaciu może ze trzy razy w życiu pod hotelem spotkałam. A tam na każdej stacji benzynowej wieczorem stały. Przy trasie chyba kilkanaście.

Gość bedzie dobrze dzieciag
bo śląsk to biedota i musza jakoś zarabiać

Gość Basieńka jakich mało !
Bo to trasa przelotowa i często użytkowana. Na śląsku tez mieszka i zyje więcej ludzi niż w całej polsce, dlatego też tyle tam prostytutek i innych atrakcji.

Gość ptasiek nastroszony
cóż skupisko miejskie większe potrzeby czyli popyt to i podaż większa. się górnicy gdzieś muszą odprężyć ... i odpocząć od swych żon ze zrąbanym przodkiem

Gość żal ci dupe sciska
Głupia cipo może pojezdziłabys po polse i zrobiła porównanie. Akurat jeśli chodzi o Bytom to na trasie stoją, to jest popularne miejsce. Ale zeby zaraz gadac że na całym Slasku, a gdzie jeszcze byłas?? Jestes w stanie wymienic inne miejsca?

jestem z Bytomia i nigdzie dziwki nie widziałam :(:( No raz tylko ale to na wyjazdówce do innego miasta :O

Widocznie zle szukasz za Carrefourem wylot na Zabrze zawsze stoją 90/8090 druga noga tak sama trzeba być niezłym desperatem by załapać się na taki towar

Gość trzeba przyznać
że często przejeżdżam przez Bytom i NIE WIDUJĘ TAM PROSTYTUTEK. Przy której konkretnie ulicy / trasie stały??

no, ale to we wszystkich miastach chyba tak jest. A nie na zasadzie, że w BYTOMIU.

Aleja Jeziorańskiego pierwszy most za Carrefourem Castoramą lub zjazd na Zabrze jakiś kilometr dalej pozdrowienia dla desperatów

Gość DruidMorales
Bo to są głupie leśne ssaki .. gdyby były mądre to by poszły na lepsze żerowiska np do małopolski .. u nas w małopolsce ani pół leśnego ssaka nie widać .. wszystkie ssaki mamy udomowione

no, ale takie miejsca to chyba oczywiste, że są. Tak jak w całej Polsce. Ale autorka napisała tak jakby tu jakiś wysyp był :O:O

Gość w warszawie przed MAriotem
paraduja ich dziesiatki, ale to i tak nic, gdzie najwiecej tanich dupodajek jest w warszawskich galeriach.

Gość przyjechala dziołcha z wiochy
to sie zdziwila, zastanawiajace jest, ze u niej jest ich 'malo'...malo bo to sa te o ktorych wie, kazdy w pl wie, ze podkarpacie to najbiedniejszy rejon w kraju, watpie by tak tych dziiwek bylo tam 'malo'....

jak jest popyt to jest podaż - odwieczne prawo rynku wszędzie są tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać

Gość kto szuka prostytutek...
ten je znajdzie, a głodnemu chleb na myśli ;)