Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 11, 2012 Kubica złamał nogę [wsciekly:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 11, 2012 aż mi wściekły nie wyszedł :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Styczeń 11, 2012 W tym samym miejscu. Co za pech.Aż mi się slabo zrobiło. I pomyślec, że tak niedawno Ferrari zapłaciłomu, by z nikim innym się nie wiazał ... vo za pech :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idz do Napisano Styczeń 11, 2012 choy mnie to obchodzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PoszukiwaczSerc Napisano Styczeń 11, 2012 leśne ssaki się nim zaopiekują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 11, 2012 i to... spacerując...?! :O moze coś popił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Styczeń 11, 2012 Szkoda mi go, ale F1 jest interesująca i bez niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lomu 0 Napisano Styczeń 11, 2012 Pierdolenie z tym Ferrari. Już chyba trzeci sezon z nim kontrakt podpisują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 11, 2012 jak mi go szkoda... :( przytuliłabym go do piersi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Styczeń 11, 2012 @ Lomu Ferrari zapłaciło mu za wyłączność, za to, żeby się nie wiązał z innymi zespołami. Wiec coś jest na rzeczy -albo było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Styczeń 11, 2012 "Robert Kubica poślizgnął się na oblodzonej drodze nieopodal swojego domu w Pietrasanta we Włoszech. Prawa noga Polaka jest złamana. Niestety, jego kość piszczelowa doznała urazu dokładnie w tym samym miejscu, w którym pękła 11 miesięcy temu podczas wypadku." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lomu 0 Napisano Styczeń 11, 2012 Jak skończył przygodę z BMW też mówiono, że do Ferrari przejdzie. I tak co roku. Oczywiście dobrze by było, gdyby wreszcie trafił do najlepszych zespołów, ale na razie to tylko plotki i nie ma co się podniecać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 11, 2012 piszą na blogu powrotroberta.pl że to jedna wielka mistyfikacja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 11, 2012 Max, stara ale...jędrna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I co z tego.....!!!1 Napisano Styczeń 11, 2012 Ważne, że Gortat gra! :D Koszykówka jest najlepsza! http://www.youtube.com/watch?v=a9-d2iZTD_U Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bedzie dobrze..,.,...,.,...,., Napisano Styczeń 12, 2012 w końcu ten facet ma stalowe jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulotna chwila 0 Napisano Styczeń 12, 2012 jezu Luska to Ty jeszcze tu bywasz? :-D wieki Cie nie widzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 12, 2012 raczej czytam komentarze no chyba że mnie coś poruszy dogłębnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulotna chwila 0 Napisano Styczeń 12, 2012 to juz nie to Kafe co kiedys pozdrawiam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 12, 2012 Już drugi dzień jesteś wściekła? o.O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 12, 2012 dziś emocje opadły i ostał się jeno smutek... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zatroskana matka nosorozca Napisano Styczeń 12, 2012 szkoda mi go bardzo. taki zdolny mlody Polak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łomu 0 Napisano Styczeń 12, 2012 Mam dość Kubicy kuzwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 12, 2012 niezły kocur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yachu Chrystman Napisano Styczeń 12, 2012 dobrze że nie kootasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 12, 2012 :O świnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakby złamał kootasa Napisano Styczeń 12, 2012 i by to wyciekło to dopiero wtedy musieliby pisać, że to mistyfikacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 13, 2012 spójrz na jego nos :) jest słodki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach