Burgunda z szafki nad kuchenką 0 Napisano Styczeń 11, 2012 jak zwykle narozrabiała(stworzyła liste leków refundowanych) i umyła ręce stara .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbereznik 1 Napisano Styczeń 11, 2012 widzaialem ta konferencje na reutersie. zalosne... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Styczeń 11, 2012 juz podżegacze antyunijni ujadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bedzie dobrze dzieciag Napisano Styczeń 11, 2012 a w nagrodę została marszałkiem sejmu :) standardy Po sa wlasnie takie że za bałagan jest się nagradzanym (Kopacz, Grabarczyk) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hwdpxx Napisano Styczeń 11, 2012 już biorą przykład z donalda niedługo uczeń przerośnie mistrza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Styczeń 11, 2012 to nie przez nia tylko przez urzedniczych nierobow, panstwa nie stac na refundacjer na starym poziomie a takze przez tych , ktorzy wybrali cieply mocz Hindusa w parku w Londynie i skladek nie placa w polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czesc ptasiek Napisano Styczeń 11, 2012 Wiedziałam że tu będziesz Autorko on tak ma nie.daj sie sprowokować .Pozdro ptasiu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem zaaaaa! Napisano Styczeń 12, 2012 w nagrode dostała marszalka sejmu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Burgunda z szafki nad kuchenką 0 Napisano Styczeń 14, 2012 a najbardziej mnie rowaliło że chcą ją zrobić kobietą roku ja pir.... za co? że rozjebała nfz ja pierdole co za nienormalna baba i jeszcze nagrode dostała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy-kiedyś-zapomnę Napisano Styczeń 14, 2012 ptasiek nastroszony że jesteś żydemto wiemy ale że aż tak podły to czytamy twoje wpisyyyyyyyyyy -życze tobie byś zachorował na jakiś nowotwór ,a jeszcze jedno byś szybko nie umar a zeby sie twoje flaki ciągły pare lat a nie miał lekarstw,a samwiesz że bez lekow refundowanych nie da sie bo jesteśmy biedni i bez pracy ,bo chory na nowotwor jest pozbawiony sirodków do życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Burgunda z szafki nad kuchenką 0 Napisano Styczeń 14, 2012 hmmmmmmmmmmm....nie no bez przesady ale wkurwiają mnie tak drogie leki i że zamiennika nie można dostać ehhhhhhhhhhhh zasrany żąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Styczeń 14, 2012 nie dość , że polactwo-robactwo podłe , zawistne i złodziejskie, że jeden przed drugim cfaniak , że zle fundamenty etyczne , chore spo9łeczeństwo to jeszcze toralnie głupie , jak już kogo okraść z czego nie ma to płacz i lament , wszyscysmy winni temu , poprzez tą służalczość zachodnim Panom. własne dzieci uśmiercamy karmiąc je szuwaksem z nowoczesnych eleganckich zachodnich city ce3nterów. to temat złozony i bardzo rozległy przyczynowo-skutkowy. i ten u polactwa brak umiaru i szacunku i oszczędności, należy sie mie to leze i korzystam nie bacząc na drugiego. te wieczne kolejki w przychodniach bo trza se z doktorkiem pogadac kraj podludzi hipochondrykow. a z chuja mąki gdy młyn nieczynhny? a potem debilne polactwo jebane wszystkich wokoło bezmyślnie wini i jeszcze uwaza , że rozumy zjadlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikikun Napisano Styczeń 14, 2012 na tej liście nie ma leków dla cukrzyków ale za to sa leki poronne Na listach leków refundowanych znajduje się 7 preparatów antykoncepcyjnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wkurzona ona Napisano Styczeń 14, 2012 Nie wiem kto głosował na PO jest tylu przeciwników, że naprawdę wybory chyba były kupione. Nasz rząd to jedna wielka pomyłka, wczoraj widziałam jak sie zacowywali jak na mownice wszedł ten gej. Poporstu wygladali jakby sie cofneli w rozwoju, zachowywali si jak dzieci z podstawowki, a to sie z niego nabijali a to czepiali sie jak kto wymawia zdanie itp. poprostu zero tolerancji kultury jedno wielkie bydlo. Rząd podac do dymisji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wkurzona ona Napisano Styczeń 14, 2012 Curzyków jest najwiecej. Moja mama ma cukzyce ja tez mam cukrzyce i jestem wsiekla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Styczeń 14, 2012 rząd składa się z elity kulturalnych i wykształconych osób , a zachowuję się czasemn by elementowi wyborczemu z gilem u nosa przykro nie było i tak drastycznie nie odczuł róznicy cywilizacyjnej pomiędzy nimk a elitami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wkurzona ona Napisano Styczeń 14, 2012 Gdy dowiedziałam sie ze PO wygrało rozpłakałam sie, i chciałam natychmiast pakowac rzeczy i wypierdalac. potem pomyslalam ze nie moge tak ryzykowac mam dziecko rodzine, mysle ok chociaz ic si nie zmien wiekszego wytrzymam a tu kurwa takie cyrki juz mam dosc serdecznie dosc tej polski. Nie czuje sie patriotką wrecz przeciwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wkurzona ona Napisano Styczeń 14, 2012 Nie chce placici tutaj podatków nie chce aby moje ciezko zarobione pieniadze szly na takie gowno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Styczeń 14, 2012 to jedż! pachołków, sługósów terrorystów i antyunijnych podżegaczy nam tu nie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady mary Napisano Styczeń 14, 2012 ,, Antyunijnych podżegaczy,,Ok...wa i jeszcze dodaj: ,, I zaplutych karłow reakcji,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Styczeń 14, 2012 i warchołów i wichrzycieli , reakcjonistów pragnących podstępnie obalić niestety nie flaszkę a zdobycze unijnej demokracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach