Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IirycznyMorderca.

zajebiście jara mnie u kobiet

Polecane posty

Gość IirycznyMorderca.

tatuaż w takich miejscach jak: - na stopie - mniej więcej na żebrach, tak pod pachą niżej troszę - na udzie - na plecach, na łopatce jak jakaś fajna laska ma tatuaż w którymś z tych miejsc to ja odrazu jestem w niej zakochany :classic_cool:

Gość organizm hermafrodytyczny
pierdyknij se te 4 tatuaże, będziesz samowystarczalnu forever :D

Gość IirycznyMorderca.
ja nie mam ciała kobiety... :)

Gość no ciekawe
super...zrobie sobie na dupie tatuaz na cycach i na brzuchu i łapatce...wszskie debile beda maje :) kurcze jakie to proste wystarczy tatuaz a my dziewczyny sie zastanawiamy i kombinujemy :/

Gość IirycznyMorderca.
sęk w tym, że ty tego nie zrobisz jedna z drugą.. a wiecie dlaczego? bo żeby mieć tatuaż to trzeba mieć "jaja" no chyba, że myślisz o tatuażu w stylu "narysuję sobie serduszko, albo kwiatka.. " to lepiej w ogole tego nie rób bo się ośmieszysz :) to po prostu kręci facetów i tyle, jest oznaką, twardej kobiety, pewnej siebie , ostrej... tylko tak jak mówię, potrzebne jest (jak dla mnie) odpowiednie miejsce no i nie może to być byle gówno... tak samo jest u facetów, baaardzo wiele kobiet lubi jak facet ma tatuaż... a jeszcze wiekszosc facetów chciało by miec wlasnie tatuaz ale sobie nie robią bo a) nie mają pomyslu b) boją się .. spotkaliscie sie kiedys z sytuacji zeby jakis totalny lamus, prawiczek, ciota byla wydziarana??? bo ja nie...

Gość mam na szyi
pod wlosami tam gdzie zaczyna sie czule miejsce

IirycznyMorderca. - cholera, a ja myślałam, że to kwestia gustu i tego czy komuś tatuaż pasuje.

Gość Pawel1983
Nie lubie bab z tatuazem.

Gość no ciekawe
chuj mnie to obchodzi

Gość organizm hermafrodytyczny
ja nie mam ciała kobiety... to tez się da załatwić przy obecnym stanie medycyny :D

IirycznyMorderca. - tak, widziałam dużo "wydzieranych lamusów" - to tak na marginesie.

Gość IirycznyMorderca.
ta.. no to pokaż mi tych wydziaranych lamusów bo jakoś w swoim życiu się nie spotkałem z takim przypadkiem oczywiście nie mówie, że każda wydziarana osoba to jakiś "kozak" nie... ale np wiele osób tatuuje się pod jakąś tam subkulturę, np wiele punków można spotkać wydziaranych-czyli co za tym idzie: mają tam jakieś charaktery, nie jest to szarak sprzed kompa ale kurwa przecież nie mowa o facetach ja tylko napisałem, że podnieca mnie tatuaż u kobiet i tyle :classic_cool:

Wybacz, ale nie będę biegać po mieście z aparatem i zaczepiać każdą neutralną czy nawet szarą osobę z tatuażem i robić jej zdjęcie ;) Więc nie pokażę :P A poza tym tatuaże nie są tylko dla 'ostrych" osób, dużo zależy od znaczenia i wzoru, więc się laluś nie sugeruj.

"dziara u kobiet zupełnie im nie pasuje" Każdy ma swój gust. "ja tylko napisałem, że podnieca mnie tatuaż u kobiet i tyle " w 4 konkretnych miejscach a potem zacząłeś tworzyć pseudo teorie.

Krwawa Wilczyca - to ja teraz nie wiem czy powinnam się zacząć martwić, wyszło na to, że mam jaja :P

Rev - to też zależy jaka kobieta i jaka "dziara" nieważne jaka dziara i jaka kobieta - dla mnie kobieta musi być czysta na ciele.....bez nienaturalnych dodatków....dziara u kobietek , to taki szpan i chęć bycia drapieżną...💤 natomiast dziary pasują facetom --- to my jesteśmy ci źli i niedobrzy ....naturalnie

"nieważne jaka dziara i jaka kobieta - dla mnie kobieta musi być czysta na ciele.....bez nienaturalnych dodatków....dziara u kobietek , to taki szpan i chęć bycia drapieżną... natomiast dziary pasują facetom --- to my jesteśmy ci źli i niedobrzy ....naturalnie" Banalniejszy być nie możesz? "o ile się go ma" Mogę wg Ciebie nie mieć gustu. Jakoś nie rujnuje to mojego świata.

Banalniejszy być nie możesz? a miałem być tu poważny ?:D ojej - zapomniałem, ze baby z dziarami są śmiertelnie poważne i nie żartują...💤