Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupilamtst

kupilam test strumieniowy co myslicie..

Polecane posty

Gość kupilamtst

No wiec w skrocie. Jutro 34 dc. To moj piereszy cykl po dlugiej przerwie po rok temu w lutym urodzilam synka. Nie mam okresu..w niedziele to byl 30 dc zrobilam test plytkowy. Dzisiaj maz kupil mi strumieniowy. Myssliecie ze zrobic go jutro samego rana???

Gość MwCiazy
z tego co wiem we wczesnej ciazy najlepiej rano, ale mi test plytkowy i strumieniowy wyszedl tez i popoludniu

Gość kupilamtst
No tak ale czy tutaj ciza wogole wchodziw gre,? owszem nie powiem..seks byl...gumke zakladalismy przed finiszem...wirc czy moge sie czegos obawiac..?

Gość kupilamtst
Ah no i zspomnialam dodac ze ten plytkowy robilam o 12...ale wyszedl negatywny...zastanawialam sie czy w takim razie wogole jest sens marnowac kase i robic ten nastepny..

Gość jeśli to pierwszy
cykl po długiej przerwie to możliwe że jest dłuższy. A miałaś jakieś objawy owulacji? I w którym dniu?

Gość kupilamtst
Ciezko pow ale to bylo jakos miedzy 10 a 20 dc chyba..

Gość kupilamtst
Jednak teraz martwie sieczym innym. O pierwszym tescie maz nie wiedzial dopiero dzisiaj jak wrocil z pracy pow mu o swoich podejrzeniach i poprosilam zeby poszedl do spteki..on wtedy sie zdenerwowal i pow zebym go nawet nie wkurwiala bo jezeli bede teraz w drugiej ciazy to bedzie to tylko i wylacznie moj problem...nsawetie wiecie jak orzykro mi sie zrobilo na te slowa...:(jak on wogole mogl tak pow..?:(

Gość kupilamtst
No nic.....jutro z rana zrobie ten test i napisze tu jaki wynik...

Gość kupilamtst
Witam dziewczuny. No wie tak jak wczoeaj napisalam..dzis jak tylko wstalam zrobilam ten test no i wynik negatywny... Tak wiec myslicie ze ciaze mige juz wykluczyc na 100%..?