Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnaaa

czy zielona herbata odchudza?

Polecane posty

jeśli tak to jak wpływa na orgnizm?

Gość sklcsldks
Działa tak, że po niej szybko mi się chce siusiu i jestem głodna, ale ja nie muszę się odchudzać to nie wiem jak to jest z tym. Piję bo lubię:)

ja waże 61kg i chciałąby do 3 lutego ważyć 57 :)(((((

Gość nie nie nie ee
nie powoduje chudnięcia

Gość ghjklkjhgfghj
odchudza

bez przsady iściasta kosztuje ok 7 zeta

Gość nie nie nie ee
ona oczyszcza z toksyn, ale nie odchudza!

a czerwona Pu erch???? muszę schudnąć muszęeeeeeee inaczej nie pójdę na ta impreze

dziekuje - oczyszczac z toksyn a odchudzac to 2 rozne pojecia a co myslicie o czerwonej

bastek, bardzo sobra liściasta sypana herbata, kosztuje ok. 4 zł, więc w cenie czarnej średniej jakości i nie odchudza, tylko oczyszcza i likwiduje wolne rodniki

Ja jestem miłośnikiem zielonej herbaty i wogóle herbaty jako takiej, ale się jeszcze nie spotkałem z tym, że zielona herbata ma wpływ na odchudzanie. Prędzej czerwona herbata ;)

Gość Mirunka22
No wiadomo, ze nikt jezcze nie schudł tylko dzięki piciu herbaty. Ona może tylko pomóc ,a le sama nie odchudzi. Z tego co wiem to bardziej wspomaga metabolizm herbata biała - poczytaj sobie na stronie klubu milośników dobrej herbaty

Gość Alik234
ja uważam, że faktycznie pomaga w odchudzaniu - ja ni przepadam za zielona, ale kiedy przeszłam na dietę kupiłam zieloną tyle, że z dodatkiem jaśminu (od Dilmah) i ta mi posmakowała .

Gość gość
Podobno jest dobra bo przyspiesza metabolizm tylko szkoda,że jest taka niesmaczna :(Zamiast niej kupiłem sobie Therm Line Man i przy regularnych ćwiczeniach waga u mnie fajnie spada.

Gość onanawarzywach
Jak chcesz się odchudzić to zainwestuj w warzywa i owoce. Oczyścisz organizm i będziesz czuła się świetnie. Herbaty można pić ale one same nie spowodują że schudniesz. Podejmij jak ja wyzwanie vege na miesiąc, ja już kończę ale czuje się świetnie i to chyba przedłużę. Na czym to polega zobacz tu w artykułach http://luxusportal.pl/pl/media-o-nas/prezentacje/vege

Gość robertassss
Ja polecam matchę jeśli ktoś chce trochę zrzucić kilogramów. Oczywiście samym piciem herbaty się wagi nie zbije, ale można sobie pomóc bo metabolizm przyśpiesza. Poza tym matcha mi też smakuje, przyjemnie pachnie, staram się pić codziennie i zawsze po takim naparze czuję się dużo spokojniejsza. Koi nerwy, dodaje energii, generalnie działanie jest dość szerokie. Herbatę można w wielu miejscach dostać, mi się najwygodniej zamawia przez serwis http://organicmatcha.pl. Za każde zamówienie dostaję punkty, które potem można wymienić na złotówki i zaoszczędzić.