Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaaaaaa

Noc poślubna

Polecane posty

Gość julkaaaaaaaa

A co z nocą poślubną??? Macie jakieś plany, a przynajmniej wizje tego, jak ma wyglądać? :)

Gość włoży, wyjmie, pójdziemy
spać.

Gość julkaaaaaaaa
Ja myślałam o analu.

Gość julkaaaaaaaa
Tego się mogłam spodziewać...:/

Ladny ten komplet :) Byc moze zaraz posypia sie komentarze, ze zdrzebny i ze na noc poslubna to cos ostrzejszego trzeba, ale ja jakos nie widze potrzeby. Co do "niezapomnianych wrazen": mysmy tez mysleli, ze bedzie nie wiadomo jak romantycznie, intymnie itp. A w rzeszywistosci... wlezlismy do wanny i obudzilismy sie godzine pozniej w lodowatej wodzie :D

Gość eeeeeeee????????
rozalkaam, spamerko żałosna, won! Za darmo bym tego nie chciała, to dziadostwo jakieś niesamowite jest (jak stanik może mieć rozmiar 34 czy m??? co to za paranoja?). I jescze za takie pieniądze... :o

Gość przyszła pannna młoda
my już trenujemy! daty śluby jeszcze nie mamy, więc po tyyyylu próbach generalnych będziemy gotowi :D

Gość littlebride
uwielbiam ten kafeteryjny ekshibicjonizm. Laski nie mozecie zostawic takich rzeczy dla siebie? najpierw pytacie czy taka smaka owaka bielizna jest ok, jak ma to wygladac a za chwile bedziecie zamieszczac zdjecia cip i zeby zapytac czy taka fryzurka moze byc na noc poslubna :/

Gość hmmmmmmm1
No, fryzurka też jest w sumie ważna.

Gość majasklad
bardzo ladna bielizna , ja mialam na noc poslubna czarna...heheheh, stwierdzilam ze cala noc bylam aniolkiem a nad ranem bede diabelkiem. takze warto pobudzic zmysly swiezo upieczonemu mezowi, :))))))