Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beeeezsensu

Moj chlopak sie mna BRZYDZI

Polecane posty

Gość beeeezsensu

Moj chlopak od pol roku co jakis czas powtarza mi ze go juz nie pociagam chociaz podobno bardzo mnie kocha... pomijam juz fakt ze caly czas ubliza mi ze jestem tepa;/ ostatnio kochalismy sie pierwszy raz od 3 miesiecy i dzisiaj powiedzial mi ze jak to robilismy to mial obrzydzenie do mojego ciala. fakt przytylam ok 3 kg, mam boczki, waze 61 kg, mam 177 wzrostu. staram sie go zorzumiec ale jak tak mozna powiedziec osobie z ktora sie jest juz ok 2 i pol roku. Do tego dodal ze kocha mnie ale dla faktu mienia fajnej "dupy" woli sie przemeczyc, zapomniec o mnie i znalezc sobie inna. co robic? ;(

Gość figo fago ///
to oczywiste - odejść i to bez żadnego tłumaczenia :O🖐️

Gość Mniqueeeeeeeee221
jak to nie prowokacja to.. prosze rzuć go ...

Gość Mniqueeeeeeeee221
nawet jesli go nie pociagasz ( choc nie wiem z jakiego powodu tak mowil) to powinnaś sobie znaleźć innego . takiego co mu bedziesz odpowiadac

Gość beeeezsensu
on mnie rzuca co chwile;/ pozniej ja placze on przeprasza i tak w kolko... ja nie umiem tak odejsc bo go kocham chociaz wiem ze tak nie powinno byc....

jesuuuu Slonce -to nazywa sie toksyczny zwiazek . Twoj ukochany wciaga Cie w beznadzieje . Uciekaj bo wypierze Cie ze wszystkiego. Ty go kochasz , ale twoja milosc jest chora . Ty kochasz swego kata .

Gość joanna_27/gdańsk
nogi za pas i uciekaj miej swoją godność co b edzie za parę lat? znajdzie sobie nową młodszą zgrabniejszą SZANUJ SIĘ

Gość 2525
Nie można kochać takiego dupka. Powinnaś go nienawidzić. Nie widzisz, że on nie zasługuje na miłość?

Mniqueeeeeeeee221 - kochana moze pomyslisz nad terapia ? Osoba wspoluzalezniona , nie postrzega swego" kata" w wlasciwym zwierciadle . Nie znajdziesz i nie zainteresujesz sie innym facetem , dopoki nie zaczniesz KOCHAC siebie . Dziewczyno -ratuj sie .

teraz gdy cię napomina przy 3 kg nadwagi możesz coś z tym zrobić, przy 15 już będzie po ptokach. weź się za siebie i po bólu.

Gość ekhekheeeemem
jaka nadwaga??????????????? chlopie jeb sie :O ona ma niedowagęę!!!!!!!!!:O

Gość ekhekheeeemem
żałosne...ja ważę 63 przy 170 i nie mam boczków ani nic z tych rzeczy..a dziewczyna wazy 61 przy 171 a tu jej wmawiaja ,ze gruba,smiech na sali

Gość krolowa sniegu 25
ale jestes glupia. otworz oczy. wake up, wake up

Gość Bggggtghhh
Miej honor.

Gość Chłopie, nie pisz na tym forum
Skoro siedzisz z takim debilem i nie umiesz od niego odejść to cierp dalej i nie męcz.

Gość to prowo durnie
.

Gość beeeezsensu
widze ze mam swietny zwiazek jezeli uwazacie ze to prowokacja;/

usunięcia] beeeezsensu - no ale co od nas Kochana wiecej oczekujesz? napisalas nam co chcialabys z tym zrobic? Nie -!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Karlinka xXx
a moze nie o wage chodzi tylko o [o zgrozo] buzie lub charakter , waga to nie wszystko rzuc to scierwo poki czas

droga autorko mialam podobny zwiazek. zostawilam tego frajera po 3 latach,z czego 2 z nim mieszkałam. wstyd mi nawet powtarzać czego sie nasłuchałam przez ten czas ale odbilo sie to na mnie bardzo psychicznie i nabawilam sie kompleksow. jak go rzucilam (czego sobie przez dluuuuuuuugi czas nawet nie wyobrazalam) czekalam kiedy przyjdzie smutek, poczucie straty, samotnosci.....i do dzisiaj ich nie ma;] nie czuje sentymentu,nic,nie pamietam dobrych rzeczy,czuje tylko nienawiść do niego i jakbym go spotkala na ulicy naplulabym mu w ryj.zostaw swojego poki masz jkiekolwiek cieple uczucia bo pozniej przestaniesz siebie szanowac za to że tyle czasu dawalas sie tak traktowac a to duza wieksza strata niz pozbycie sie takiego frajera. a chocbys nie wiem jak chciala-niestety on sie nie zmieni:/

Gość point of view
ona próbuje go ZROZUMIEĆ :D

Gość ja tez pozdrawiam ex :)
"Moj chlopak sie mna BRZYDZI" bardzo dobrze ale pownnas napisac "moj były sie mne brzydzi"