Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenada na maksa

teledysk ślubny roku :DD:D:D:D:D:D:D:D:D

Polecane posty

Gość PolaRaksaIPiesSzarik
O rzesz... ale fantazja! A jaka aranżacja!

Gość Kati =)
Polska to jednak ciemnogród. Żenada kur‏wa. Wstyd

Gość oxo
no, ten duży pan wymiata, ma minę typu: "ale o co chodzi?, gdzie ja jestem? "

Gość dziękuję z całego sercaa
Dziękuję Wam, bo siedziałam w ten smutny wieczór sama, schorowana i nagle trafiłam na ten teledysk :D:D:D Nie dość, że pomysł tandetny to nawet wykonanie tragiczne. Widać, że ta przaśna para ma gust rodem z wiejskiej potancówki :)

Gość PannaLL
Masakra:-O Wieśniaki się bawią, szkoda, że nawet słów piosenki nie znają ale ustami ruszają

fajna koncepcja była, wykonanie trochę schrzanili, jak już tak bardzo to chcieli to mogli sobie darować to udawanie spiewu bo wyglądają na zawstydzonych i stremowanych i to nie wygląda za ciekawie

Nie chcę być chamska, ale na tym video co dała Modliszka, panna młoda nie powinna pokazywać się bez make upu ani profilem do kamery. Chociaż w zasadzie od frontu wygląda niewiele lepiej:D

Gość zloty strzal ?
fajnie nawet:D:D ale panna mloda zbyt stremowana :D a gosciu spoko :D

Modliszka22 mi tez się podoba, jest romantyczny i nie żenujący w przeciwieństwie do połowy takich filmików na yt :) tylko mnie w tym wszystkim białe buty panny młodej rażą, ale to już pominiemy bo ja gheneralnie jestem na białe uczulona :P

Gość HMS..KL...Petard
Czym większa bieda, tym większa radość i lepsza zabawa. W sypiącym się domu- stary telewizor i meblościanka ala późny gierek. Do tego plastikowe kwiatki w kryształowych wazonach. Impreza mało lepsza. Stylonowe koszuliny i dopinane krawaciki. Błyszczące gajery i ehhhh. Do tego ten korowód popapranych, zapoconych tłuków. Maraton szemranych hodowców trzody i ociemniałych królów kalafiora. Z czego tu się cieszyć? Tragedia

HMS- nie dało się tego lepiej ująć :D

Gość zloty strzal ?
zazdrosc ze biudni a umia sie cieszyc i bawic ?:D a wy wieczna egzystenacjalna depresja ? :D

Wcale nie tak źle ;) Młoda strasznie zestresowana jakaś, ale chłopakowi nieźle szło. A tam jaki szczupaczek skubaniec wywijał :D

e tam, przesadzacie. po pierwsze mają pomysł, lepsze to niż udawanie miłości w otoczeniu serduszek w fotoshopie i gołych cycków wylewających się z sukienki. A że wykonanie średnie? no cóż, nie są aktorami i starają się jak mogą, plus dla nich. A komentowanie wyglądu panny młodej uważam za żenujące.

a mi sie podoba ;) bieda nie bieda, co za roznica, wazne sa intencje i dobra zabawa ;) swoja droga wlasnie wiesniaki najlepiej sie bawia ;)

Gość HMS..KL...Petard
Ten matoł w niebieskiej koszuli bez rękawówco tańczy od 0:53 to chyba na lekach, albo jakiś niedorozwinięty. Reszta zresztą tez nie lepsza Całość „Full HD 1920x1080 z dźwiękiem Dolby 5.1 Wyczesana pamiątka

Gość moim zdaniem rewelacja
naprawde!

Gość HMS..KL...Petard
Nie przeczę że dobrze się bawią. Tyle ich z tego marnego zywota