Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick nie jest ważny

z waszych tematów które zakładacie wynika że w 70% tutaj sama patologia siedzi

Polecane posty

Gość nick nie jest ważny

a to chłopak/mąż babę pobił a to zostawił w ciąży :o co za kraj a i wy nieudani życiowo same porażki tu siedzą zwykle czytam by się pośmiać ale ileż można :o

Gość ptasiek nastroszony
eee tam taki radosny korowód

Gość Gosc
To po co tu siedzisz, skoro Cię nie śmieszy? Kafe głównie po to służy.

Gość nick nie jest ważny
musztarda tylko na tyle was stać hahahha żal mi ciebie prostaczko

Gość ptasiek nastroszony
jestem transwestytą i do tego jestem z kosmitą w ciąży współczujesz mi ostatnio zieloni powiedzieli że mi jaja utną

Gość ptasiek nastroszony
to tak w kit tylko, jak juz wiecej nie przyswoja paszy z biedronki to wymyslaja takie tematy bo rajcuje polactwo nieszczescie, tragedia i patologia wtedy mozna sie poczuc jak klient delikatesow

Gość nick nie jest ważny
mala czarna wlasnie po to tu siedzę aby się posmiać 95% to nie potrafi czytać ze zrozumieniem :D

Gość trafne spostrzezenie
ja mam tak samo,w kolko tylko o tym samym,o lykaniu spermy,o chlaniu,kobiety plaszcza sie przed frajerami,byleby tylko nie byly same-szok i pomyslec ze przecietny wiek kafeteriusza to 20-kilka lat w glowach nasrane-nic wiecej

Gość wieś
Ja już przez kafe wyglądam jak Joker

Gość OOlekaaaaaaa
ja tu jestem tylko po to aby sie dowiedziec jak hodowac strusie Emu

i jeszce czytajac to mozna pomyslec,ze przecietny Polak to szmaciarz,kurwiarz i brudas a kobitki to tylko inkubatory chodzace,lub jeczace bo kolejny frajer je olal

to kiepską macie selekcje tematów, ale ciągnie was do swoich klimatów :) co zrobić :)

kurwa dziewczyno obudź się i zacznij wyprowadzać prawidłowe konkluzje - to nie na kafe takie problemy są powszechne, a w życiu. Te tematy to tylko ich odbicie. w realu ze świecą szukać rodziny z reklamy...

Gość Gosc
Ale skoro przestało śmieszyć (odnoszę to po tym "ale ileż można), to jaki sens siedzieć tutaj?

a jak moze ciagnac nas do innych,jak innych nie ma? w kolko tylko zdrada i bzykanie,robienie laski,czemu on mnie juz nie kocha,moja Lusia ma 2 nowe zabki itp

Gość nick nie jest ważny
do swoich tematów mnie ciągnie? a czy ja gdzieś napisałam, że je czytam? wystarczy zerknąć na nagłówek i już nie trzeba wchodzić by poznać kolejną nudną historię patologicznej rodzinki następny temat - ,,czy ładna ta szmata, buty'' itp. a link to taka wieśniacka rzecz, że mózg staje. no, ale widać to na ulicy....

Gość Gosc
I jeszcze to wymyślanie gdzie to się nie było, co się nie widziało, a tak naprawdę to cały czas na kafe siedzą, tyle, że pod pomarańczą :P

Gość nick nie jest ważny
fugazi , ale mądra jesteś. jakbym nie wiedziała, że skoro ktoś pisze o kolejnym patologicznym problemie to znaczy, że w życiu realnym go ma :D przecież ten portal to nie science fiction Chociaż czasami odnoszę takie wrazenie hahahhaa

Gość nick nie jest ważny
albo ciągle pytają o angielski... jak jest to jak tamto... :o aż wstyd a cała reszta źle odpowiada.... tutaj dopiero można się pośmiać. takie tematy wręcz lubię :D

nick nie jest ważny widocznie nie wiesz, skoro tą "patologię" jak ty to nazywasz wiążesz z kafeterią

Gość nick nie jest ważny
fugazi radzę poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem.... leżysz i kwiczysz w tej materii a w życiu się przyda - radzę to anonimowo, abyś w życiu realnym nie wychodziła na idiotkę

Wielbiciel, nie pytaj o moje postępy, zastanów się nad upadkiem swojego obrazu na forum. :D Taki miał fajny być, amerykancki... a wyszedł ruski taki. :D Nara 🖐️

właśnie dlatego, że nie mam problemu z czytaniem ze zrozumieniem, doskonale zdaję sobie sprawę ze znaczenia tematu tego topiku. Jeśli miałaś na mysli co innego, trzeba było to wyrazić w poprawny sposób, bo najwyraźniej nie umiesz ubierać własnych myśli w słowa.