Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddd

jaki styl pasuje do bardzo wysokiego chłopaka ? pomocy

Polecane posty

Gość dddddddd

mam 195 i na razie tez dłuzsze wlosy ale moge obciąć jakby co

Gość ptasiek nastroszony
zostań metalem

Gość dddddddd
to juz za mną , nie chce sie nosic na czarno ;/

Gość taka prawda....
kazdemu pasuje inny styl i wzrost nie jest tu najwazniejszym wyznacznikiem:o a czy po prostu nie mozesz sie ubierac tak ja lubisz?;)

Gość EWRT
JAKIE "ELEGANCKO"?:oCZYLI BUTY Z ZAWINIETYMI PRZODAMI?:o

Gość jjjjjkjkjkjjkj
buty z zawinietym przodami nie sa eleganckie tylko wiesniackie:classic_cool: poza tym styl ubierania lepiej dopasować do sylwetki a nie wzrostu

Gość EWRT
NO JEDNAK WZROSTU TEZ......MEGA WYSOKI FACET W RURKACH?:)MASAKRA... MNIE AKURAT PODOBA SIE STYL KUBY WOJEWODZKIEGO... POZA TYM MAM 2 BRACI,KTORZY MAJA 195 CM WZROSTU I WLASNIE TAK SIE NOSZA...SPORTOWA ELEGANCJA...+JAKIS LUZACKI DODATEK... TRAMPKI,ZEGAREK....PASEK.... A UWIERZCIE MI NA SLOWO,ZE MOI BRACIA PODOBAJA SIE KOBIETOM;)

Gość jjjjjkjkjkjjkj
akurat te rurki to dziwny przykład bo chyba wielu dziewczynom nie podobaja sie takie spodnie u chłopaka bez wzgledu na wzrost;)

Gość EWRT
A GRUBY JESTES?CHUDY?CZY "NORMALNY"? I JAKIE TE WLOSY?POZA TYM DLUZSZE WLOSY MUSZA BYC GĘSTE,ZADBANE,UŁOŻONE...ŻADNEGO SMALCU!!!!! A SZCZERZE POWIEDZIAWSZY RAZ NA MILION WIDZE TAKIE WŁOSY U FACETA...ZETNIJ!:) A JAK NIE TO WKLEJ FOTE...DORADZIMY!:)

NO JEDNAK WZROSTU TEZ......MEGA WYSOKI FACET W RURKACH? MASAKRA... MNIE AKURAT PODOBA SIE STYL KUBY WOJEWODZKIEGO... No to wyobraź sobie, że Wojewódzki nosi rurki

Gość EWRT
TO NIE MA ZNACZENIA....SA KOBIETY KTORYM SIE FACECI W RURKACH PODOBAJA..ALE NIE O TO TU CHODZI...WAZNE JAK FACET W NICH WYGLADA. JA OGOLNIE NIE LUBIE RUREK,ANI W KOBIECYM ANI TYM BARDZIEJ W MESKIM WYDANIU:)

Gość EWRT
ZARAZ,ZARAZ!NAPISALAM PRZECIEZ,ZE PODOBA MI SIE KUBA!:) KUPUJE GO W KAZDYM WYDANIU:) POZA TYM KUBA W RURKACH NIE CHODZI...ON BARDZIEJ SZEROKIE.... RÓB SIE NA KUBE JEDNYM SLOWEM;)

Gość EWRT
DZIEWCZYNY Z TYMI RURKAMI TO BYL TAKI PRZYKLAD:)ZE NIE WSZYSTKO WSZYSTKIM PASUJE...ZOSTAWMY WIEC TEN MODEL SPODNI W SPOKOJU:) I SKUPMY SIE NA KOLEDZE;)

Gość EWRT
FAKT,SREDNI TAKI TEN JEGO TYLEK:) ALE MI SIE JEGO STYL PODOBA A NIE D...A;)

ubieraj w co się lubisz,a nie tak jak ktoś by tego chciał nie podpinaj się pod 'kogoś' tylko sobą

Gość dddddddd
dziewczyny dzięki za rady jakby co czekam na jeszcze

A mnie tylko żal, że nie chcesz się już ubierać na czarno. Pewnie fajny z Ciebie chłopak :) No i te długie włosy, mój fetysz.

Gość dddddddd
dzieki chciałbym "zmężnieć" czuje się jak chłopiec a z chłopca juz wyrosłem, ma być męsko i wiecie, dziewczyny z majtek wyskakują - oczywiście żart ale nie obraziłbym sie na powodzenie

Gość EWRT
E TAM....FAJNIE SIE UBIERA I JUZ;)NIE BEZ POWODU ZOSTAJE OKRZYKNIETY CO CHWILE NAJLEPIEJ UBRANYM FACETEM W PL. AMMARIE-A JAKI JEST TWOJ IDEAL FACETA,KTO TO TAKI? BO JEZELI TAK JAK RHOVANNION LUBISZ CZERN I DLUGIE WLOSY TO NIE DZIWIE SIE,ZE NIE TRAWISZ KUBY... DE GESTIBUS NON EST DISPUTANDUM;)

Gość EWRT
ILE MASZ LAT?

Gość EWRT
JAKA MUZYKE LUBISZ? CHODZISZ NA DYSKOTEKI? DO TEATRU? WOLISZ SIEDZIECW DOMU? ROMANTYCZNA DUSZA?

Gość EWRT
WIEM,..."DO DYSKOTEK".....ALE WIECIE O CO CHODZI....

Gość EWRT
SORKI,SPADAM DO SPANIA....ALE WPADNE JUTRO I POCZYTAM...... :)SPIJCIE DOBRZE....

EWRT nigdzie nie napisałam że nie trawię Kuby Czarne ciuchy i długie włosy też nie pasują to raczej nie styl a juz subkultura ja nie patrzę na styl faceta lecz na niego,styl jest rzecza drugorzędną