Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasnie Asia jest bardzo ladna

3lata roznicy-chlopak prawie 20 lat a ja 23prawie

Polecane posty

wpadl mi w oko na studiach,ja mu chyba tez,ale ze wzgledu na te 3lata chyba byloby glupio cokolwiek robic ? mam racje? chyba jestem za stara dla niego?

a nie uwazasz,ze glupota byloby wiazanie sie z 20latkiem w mojej sytuacji?niby wydaje sie ok,dosyc dojrzaly,powazny jak na swoj wiek,a z drugiej strony napewno nie ma tej dojrzalosci co np 27 czy 30latek

to różnie bywa, mój znajomy spotykał sie z dziewcyzną o 2 lata starszą (zaczął jakoś po maturze albo koniec liceum). W zeszłym roku wzięli ślub. On 23 ona 25. Zatem podobny przypadek. Facet był dojrzały :) I nieraz widzę jak chodzą za rączkę z zakupami :D

no mam straszny dylemat czy nie wybic go sobie z glowy,bo zawsze mowilam sobie,ze zwiazek z mlodszym to bezsens,a teraz cos mnie wzielo :(

Gość kobietka:)
Kobiety dłużej żyją, więc dla nich lepiej mieć młodszego faceta;) A tak na poważnie, to nawet jeżeli teraz wydaje Ci się, że to jest spora różnica, to z każdym rokiem będzie to miało mniejsze znaczenie. Ty 28, on 25 to już żaden problem:)

niby tak,ale teraz to chyba mentalnie on jest jeszcze dzieckiem? jak narazie tylko teoretyzuje,czy jakby cos czy w ogole sie w cos bawic czy odpuscic i nie miec metliku w glowie...

Autorko to naprawdę żaden problem:-) Ja jestem w związku z kimś młodszym od siebie---rocznikowo o 3 lata, a jeśli liczyć miesiącami...hmmm...wychodzi 4 lata różnicy. Kiedyś też mi to przeszkadzało a teraz w ogóle o tym "nie myślę". Jak ten chłopak Ci się podoba to spróbuj bo potem możesz żałować:-)

Gość ssssssssssssos
nekromanta--> ile masz lat ?

nie zastanawialabym sie tyle,gdyby mial wlasnie 25lat a ja 28 ale tak,to nie wiem czy bym sie nie wyglupila.Moze zle odbieram jego sygnaly,moze poprostu jest dla mnie mily i mnie lubi,a jak zobaczy,ze mi sie podoba to to wysmieje,haha wiem glupie

Gość ssssssssssssos
aha, to moze byc

Autorko--też tak może być, że on po prostu z natury jest miły. Ale...poobserwuj go---może akurat dla Ciebie jest bardziej miły niż dla innych;-) a to już o czymś by świadczyło.

wydaje mi sie,ze mu sie podobam,z wzajemnoscia,ale byc moze on nic nie proponuje bo mysli tak jak ja :) ze go oleje albo wysmieje.

a w jakim jestescie wieku? czuje,ze wpadlam jak sliwka w kompot!

Gość plalalal
zastanawiaj się dłużej w końcu się zestarzejesz i osiągniesz wymagany wiek :p

a on mial wczesniej jakas dziewczyne? bo ja cos czuje,ze to swiezynka ten heh

mój też był świeżynka :) coś kręcilł, ale nic poważnego :) nie widze naprawde problemu. Choć wcześniej też myślałam że nigdy w życiu, to mój młodziak przeważnie bije na łeb i szyje starszych od siebie.

Gość plalalal
czy ty chcesz napisać może rozważania świętej joanny dziewicy , co nie wiedziała jak zapoznać młodszego ? rusz tyłek i już to , że komuś się coś udało czy nie, nie ma tu znaczenia

wiesz pytam,bo tak sobie mysle,ze jak on nigdy nie mial dziewczyny na powaznie,a ja mam na koncie dwa poltoraroczne zwiazki to moze stanowiloby to jakis problem. ale normalnie jestem w szoku,bo miesiac temu zerwal ze mna chlopak i bylam zalamana strasznie a tu od jakichs paru dni cos sie pozmienialo :D cholera :D ale nie wiem jak przejsc na nastepny etap bo wydaje mi sie,ze jak ja nie zrobie zadnego kroku to bedziemy nadal tylko sobie gadac na uczelni

no jest fajny :D moj typ... w dodatku wydaje sie nieglupi,jest mily i w ogole,mozna z nim pogadac o wszystkim a nie jak z innymi w jego wieku

Ja też miałam za sobą bardziej poważne związki i problemu nie było. Jeśli jest wporzo chłopak to to akurat nie będzie przeszkodą. A jak ? Powiedz mu że słyszałaś o fajnej imprezie/knajpce i spytaj czy może ma ochote sprawdzić jąz z Tobą :)

dobry pomysl,cos popatrze,tylko nie myslisz,ze to bedzie wygladac jakbym go ostro podrywala ?:D

Jeśli to dla Ciebie np za ostro możesz powiedzieć w przerwie midzy zajęciami że koniecznie musisz się napić kawy i rozmowy bo inaczej zaśniesz :) kawe możecie wypić nawet na ławce w parku a przy okazji pogadacie :)

wiesz to wyglada tak,ze on ciagle kolo mnie krazy,zagaduje,siada kolo mnie,wiec wydaje mi sie,ze cos jest na rzeczy... chyba heh popatrze czy cos ciekawego sie dzieje w miescie,jakas impreza czy cos,zeby to wygladalo naturalnie. ze niby sie nudze,mam wolny jakis tam wieczor i,ze kolezanka nie moze isc wiec moze on by sie wybral,no musze pomyslec nad tym :)