Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Napijeta się?

Polecane posty

Pokłóciliście się??? A może nie tylko Tobie jest źle, on może teraz też przeżywa i się martwi, tak samo jak Ty.

Gość Carlsberggg
Mężczyzna... Przydałby się jakiś :o Czas nie działa na moją korzyść... Czasami mam już dość.

Gość Carlsberggg
Mężczyźni lepiej radzą sobie z samotnością... Chciałabym mieć możliwość wtulenia się w jakiegoś przystojniaka. Niestety tacy nie są dla mnie :o

Gość co z tego ze Kali
jest z firmy, skoro teraz zajebiscie nawija i ma fajne madre teksty widze carrie, ze lekki z ciebie zascianek

Mała---nekromanta Nie, nie o kłótnie chodzi... ch*j z nim zresztą Bardzo mądre słowa:-) i tak trzymać:-):-):-)

Prawdziwa MałaBlondynka była bardziej elokwentna niż ty a poza tym nie używała kolokwializmów. Może się mylę ale stwierdzam, że to podszyw.

Gość Carlsberggg
Głowa mnie boli od tego piwa już :D :o

Gość Carlsberggg
Ja chce faceta! Nie tabletki :p Poznałyście jakiś fajnych typów ostatnio? Bo ja nie :(

Koktajl Qrwa nie wiem, może abstynencja tak mnie zadziałała, ale ja to ja :classic_cool: Może poczekaj na elokwencję do następnego piwa :D A co do kolokwializmów ( ja pierdole nie każ mi więcej powtarzać słów na których muszę się skupiać w tym stanie) to chyba zawsze używałam, może i więcej nawet mi się zdaje

MałaBlondynka Teraz już jestem przekonana że to podszyw bo pamietałabys mnie na pewno, skoro ja pamiętam Twój nick i wątpię abys sie upiła do takiego stanu mając w domu małe dziecko. Także miłej zabawy podszywie. Chyba, że dziecko dałaś dziadkom czy komuś tam.. w każdym bądź razie wiem, że to nie jest prawdziwa MałaBlondynka i szkoda, że tak się pod nią podszywasz bo to miła i ciekawa osoba.

KM :D Upiłam? Ja nie o tym stanie mówię :P Pisałam wcześniej, że mam doła i niemyśląca dzisiaj jestem :P Nawet wspomniałam, że małe piwo kupiłam i żywca 3setkę piję :P Napisałam, że nick Twój pamiętam, ale jest tu jeszcze użytkowniczka KOKTAJLOWA i kiedyś nawet pisałam, że was dwie zawsze myliłam dlatego nie wychylam się z tym z jakich rozmów Cię pamiętam bo nie wiem :P Ale jak sobie chcesz 🖐️