Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamara 6786909

Wstydze iść sie do lekarza ogólnego a jestem chora i musze !!!!!

Polecane posty

Gość tamara 6786909

Musze iść bo prawdpodobnie mam angine, po drugie potrzebuje zwolnienia lekarskiego z zajęć. A wstydze sie iść bo karze mi doktorka zdjąć bluzke, żeby mnie osłuchać a po pierwsze jestem bardzo gruba a po drugie mam stanik powiedzmy, troche stary - drut wystaje lekko i jest naddarty, Chciałam iść w tym tygodniu kupić nowy stanik, ale sie pochorowałam. Jezu, boje sie

Gość kawałek drewna
Ważne, by stanik był czysty i żebyś Ty była czysta. Nie przejmuj się, lekarz widział duuuużo gorsze rzeczy niż nadwaga;)

Gość kawałek drewna
Poza tym czemu nie zacerujesz stanika? Przecież to parę ruchów igłą.

Gość Dajcie spokoj ludzie
Kolejna prowokacja a wy sie juz podniecacie.

Gość tamara 6786909
Tego sie nie da za bardzo zacerować - trzeba kupić nowy. Poza tym nawet nie mam takiego koloru nitki w mieszkaniu. Myślicie, że powie lekarka jakiś komentarz jak zobaczy mój brzuch bez bluzki? Mam wałki, na plecach też. No i ten stanik jak dla powodzian ;/ Kurde, spale sie jutro ze wstydu

Gość jaaaaaaaa,,,
jak mozna miec jeden stanik? :/ masz tez jedną pare skarpetek i majtek? Przeciez to obrzydliwe. Musisz byc strasznie zaniedbaną osobą

Gość Do osoby powyzejj
Nie rozumiesz ze to prowokacja i musisz sie podniecac?

Gość tamara 6786909
nie jestem zaniedbana. Poprostu nie przykladam wielkiej wagi do strojów, to przyznaje. Wszystko mam czyste, uprasowane, mam nawet manię prasowania, wnie wyjde w pogiętym nawet lekko. Jasne, skarpet mam mase, majtek nie nosze bo nosze getry już 2 lata zamiast spodni a w nich wygodniej jest bez. Staniki mam w sumie 4 pary, ale ostatnio tak przytyłam, że tylko ten jeden pasuje

Gość tamara 6786909
W sumie nie ma gorszej załamki dla człowieka niż jak napisze swój prawdziwy problem, a innym przedstawiona sytuacja wyda sie tak żenująca, że pomyślą, że to prowo. trudno

Gość hashahahh
bo to jest prowo :D Getry bez majtek, jeden dziurawy stanik i fałdy na plecach :D:d mhmmm

Gość tamara 6786909
Nie dobijajcie mnie jeszcze bardziej. Tak, jakkolwiek by to absurdalnie nie brzmiało, chodze w jednym staniku, bez gaci i to juz od 2 lat i tak, mam otłuszczone plecy bo przytyłam prawie 30 kg od śmierci mojej mamy. I mam 20 lat. Ale jasne, to prowo. Jeszcze bardziej sie denerwuje przed jutrzejszym lekarzem ;(

Gość Ja bym sie bardziej bała
że kaze ci sie połozyc czy cos, i pomacac brzuc, a ty bedziesz bez majtek, no ale cóż :D:D:D: hahahha :D Zabiłas mnie tym wątkiem, serio

Gość Oczywiście że
nie chodź do tego lekarza.Idź od razu do grabarza bo oni mają cennik zależny od kg wagi.Ucieszą się.

Gość jaaaaaaaa,,,
chodzisz cały czas w jednym podartym staniku, nie nosisz majtek (:/), jestes otyła i twierdzisz ze nie jestes zaniedbana?? Mam chociaz nadzieje ze pierzesz te getry po kazdym załozeniu... ide stad bo mi niedobrze...

Gość tamara 6786909
mam jedną pare czarnych gaci które nosze przy okresie. Może je założe na wszelki wypadek, a srprawdzają brzuch przy anginie? czemu?

Gość tamara 6786909
No zaniedbana jestem ale pod kątem wagi. To owszem. Ale jestem czysta i wszystko piore. Może macie racje, jak to napisałam to nawet dla mnie stało sie to dziwaczne. Niektóre rzeczy jak sie robi to sier tego neiwidzi, a potem sie to napisze i faktycznie wydaje sie dziwne

Gość Golisz sie chodziaz
w okolicach bikini? Czy ci szczecina wystaje przez te getry ? :D:D

Gość tamara 6786909
Eh, dobra, widze, ze źle zrobiłam , że tu napisałam i tyle, miałam nadzieje, że znajde kogoś podobnego do mnie, ale zdaje sobei sprawe, że jestem dziwnym przypadkiem.

Gość tamara 6786909
Gole sie, paznokcie też obcinam i włosy na głowie myje. Uprzedzając kolejne pytania. Dobra, wiem, że pewnie nikt tak nie robi jak ja i trudno ;/

Gość LAska- piszesz ze jestes
zadbana, a nie nosisz majtek i chodzisz w podartym staniku :D:D

Gość tamara 6786909
tak, ale ten naddatry stanik jest czysty a getry piorę więc brak majtek nie jest oznaką zaniedbania

Gość Czysty ale podarty
i z wystającym drutem. Pomijam fakt ze posiadasz tylko jeden :D

Gość tamara 6786909
Widze, że nawet nikt sie nie kwapił, żeby pomóc mi tylko wszyscy z pyskiem polecieli ; (

Gość niunianianianainainaia
kurde czesc:) nie martw sie:) pani nie zwroci na to uwagi zapewne:) nie wstydz sie bedzie dobrze:) masz na uczke na przyszlosc zeby miec zawsze jakis dodatkowy komplet;) ale nie przejmuj sie duzo ludzi tak ma;p ze np przed pojsciem do szpitala musi kupic jakies nowe pizamy. Uszy do gory bedzie dobrze:)

ale z was świnie i hejtarzy! chuje. Nawet, jeśli to prowokacja! Nie martw się, dziewczyno, nie takie rzeczy lekarka ogląda u starych babć ;) masz dwie opcje: albo iść w porwanym, albo zamówić rano stanik na allegro, poczekać aż dojdzie i dopiero w nim iść. Co do majtek, każdy nosi, co chce, ale, o ile to nie prowo, jakim cudem jedna para wystarczy Ci na okres? Tak, czy siak, załóż i majtki ;) To, że masz porwany stanik, to się zdarza, zawsze możesz też powiedzieć u lekarki coś w styl: "o kurcze, porwał się, a to mój ulubiony staroć, szkoda!" ;) ale powinno jej to powiewać.

Gość tamara 6786909
Dziękuje Wam dziewczyny bardzo ;* jesteście kochane