Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz 30 lat i nie bylam u gin

Boje sie isc do ginekologa. Nigdy nie bylam. Krepuje mnie ta mysl. Mam 27 lat

Polecane posty

Gość Zaraz 30 lat i nie bylam u gin

Boje sie i obrzydliwe jest dla mnie jak jakas obca osoba bedzie mi w za przeproszeniem pizdzie zaglebac po lokcie rece, kolezanki mi opowiadaly o rzeczach ktorych dopuszczaja sie ginkolodzy i cala sie trzese.

Gość Don Oskaro
Masz futerko przy pipci:)?

nie wiem, gdzie chodza Twoje kolezanki ale nie masz czego sie obawiac. samo badanie trwa chwilke, duzo wiecej trwa rozmowa (pyta o dolegliwosci, ostatnia miesiaczke, dlaczego przychodzisz, czy jestes dziewica itd) mas ztyle lat, ze juz dawno powinnas miec 1a wizyte za soba

Gość mam 23 lata i
pierwszy raz u ginekologa byłam jak miałam 17 lat . teraz mam 23 i byłam jakiś 7 ginekologów kobiet i mężczyzn i nic mnie z ich strony złego nie spotało no może oprocz małej kompetencji niektórych

Gość mam 23 lata i
i nie wstydze sie bo lekarz to lekarz ,a nie traktuje tego ,ze to obca osoba

Na prawdę nie masz się co obawiac to nie jest żaden zboczeniec po prostu lekarz jak każdy inny. Tak jak juz ktos pisał badanie trwa chwilke i jest bezbolesne o ile nie nastawisz sie negatywnie bo trzeba być rozluźnionym.Krępuje cię facet idź pierwszy raz do kobiety, chociaz ja osobiście chodziłam do jednych i drugich i prawde powiedziawszy wolę faceta.