Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata298

Pytanie do życzliwycz , pomocnych kobiet

Polecane posty

Gość Agata298
okej - tego się spodziewałam. A czy ginekolog zrobi test beta ? Przepraszam za moje dość "głupie" pytania , ale nie jestem doświadczona w tej kwestii a chciałabym wiedzieć dosłownie wszystko aby niewiele mogło mnie podczas tej ciąży zaskoczyć -zaczynam więc od początku i kwestii jej istnienia bądź też nie ;)

Gość rumianek dzbanek
Nie zrobi, może dać ci najwyżej skierowanie, ale za badanie i tak płacisz, więc możesz sama iść do laboratorium i powiedzieć o co chodzi. Ja na wynik czekałam klika godzin, a płaciłam 33 zł.

Gość Agata298
aha ;) W takim razie zdam się na Ginekologa i zobaczymy :) Dzięki kobitki jesteście bardzo pomocne ;)

Gość rumianek dzbanek
Z moich obserwacji mogę napisać, że dziecko udało nam się zmajstrować ;) 16 dc (wg skoku temperatury, 17 dc był drugi skok). Do gina na usg poszłam równo 2 tygodnie po zrobieniu pierwszego pozytywnego testu. Cykle miałam 32dniowe.

Gość Agata298
Masz ten luksus ,że masz długie (tzn. normalne) cykle a jeśli jeszcze są regularne to już w ogóle super. Moje nie dość że krótkie to jeszcze nie ma na nie reguły - raz dostaje okres po 19 dniach raz po 27 - dziś jest 26 dnień okresu nie ma , a ja JUŻ chce wiedzieć !;p

Gość rumianek dzbanek
No to pozostaje ci zrobienie bety przed wizytą.

Gość Agata298
no właśnie przed wizytą nie zdążę. Teraz jestem w pracy, w weekend ośrodek zdrowia nieczynny ,a w poniedziałek mam wizytę ;/