Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc123456

wylewanie wosku przez szeptunow

Polecane posty

Witam, mam pytanie czy na takim wylewaniu wosku ktos kto wylewa wie dokladnie o co wychodzi czy tylko wchodzi bardzo ogolnie a interrpretacja i dopasowanie do sytuacji zalezy tylko ode mnie? chodzi mi o to czy ktos potrafi mi powiedziec dokladnie o co chdzi czego moge sie obawaic skad te stany lekowe czy potrafi odniesc sie do sytuacji z mojego zycia?A jesli przyczyna lekow jest np jakies wydarzenie z przeszlosci albo jakas osoba to czy na wosku wyjdzie np kto to jest albo dokladnie to wydarzenie? Czy na podstawie wylania tego wosku szeptunka bedzie wiedziala cos np o tym wydarzeniu czy o tej osobie czy poprostu powie ze przyczyna jest jakas osoba czy np powie ze to np starsza osoba czy mloda osoba taka albo taka plec taki i taki stan cywilny itp?

Gość szeptun
czary maryyyy czaryy maryy jutro umrzesz uuuuu!!!!

Gość nhgdygljhcg
to dziala :) moja babcia umiala to robic. pamietam ze wylewala mi wosk jak bylam mala.. i leki znikaly :)

Gość nhgdygljhcg
juz nie pamietam bo bylam wtedy dzieckiem :) ale cos kojarze ze np jak boisz sie psow to powie Ci ze to pies, ew czy duzy czy maly. one nie znaja szczegolow typu stan cywilny..

aha no wlasnie bo gdzies przeczytalem ze tacy ludzie wlasnie sa ze podaja takie szczegoly i to mnie zainteresowalo i wydalo sie troche dziwne dlatego tu pytam...

Gość nhgdygljhcg
to nie wrozka ani jasnowidz :) ale jesli masz leki i po wylaniu wosku dowiesz sie ze to np starszy mezczyzna to chyba sam bedziesz umial skojarzyc sytuacje ktora wywolala u Ciebie lek?