Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tereska_deska

Kobietki z bardzo małymi piersiątkami łączmy sie....

Polecane posty

Gość kamilek20
autorko,pokaż cycusie

Gość nie wiesz nie wiesz
Moje kompleksy wyleczył już mój facet. A wyśmiewanie czy poniżanie mi się nie zdarzyło.

Gość nie wiesz nie wiesz
Myślę, że już w pewnym wieku kiedy piersi się już nie zmieniają za bardzo, pozostaje albo się pogodzić z losem i okrutną naturą:P albo zbierać na operację. Poniekąd potrafię zrozumieć kobiety, które się na to decydują, nawet przy tak ogromnym ryzyku. Ale najpierw polecam oczywiście postarać się jednak polubić siebie i swoje piersi :) Dobrą terapia to chodzić na spacery i przyglądać się ile ludzi nie mając idealnego wyglądu chodzi z wysoko podniesioną głową i patrzy pewnie przed siebie. I takich ludzi podziwiać i naśladować :)

i tu masz racje.... znam wiele takich osob ktore nie grzesza uroda, a chodza z usmiechem na twarzy i glowa wysoko podniesiona...

oj tam,oj tam nikt nie jest idealny. No chyba, że pomniki, ale i one nie zawsze, bo czasem na nie ptak narobi, heh;) Małe też może być piękne, nawet sexi;) Zresztą jak facet pokocha swoja kobietę, to przyjmuje wszystko z dobrodziejstwem inwentarza, takie jakie jest i nie trzeba mu wówczas nic innego. Pozdrawiam kobiety z małymi piersiątkami ;)