Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patka na poziomie

OD ROKU ŻYWIE SIE TYLKO ZE SKLEPU EKOLOGICZNEGO I ZAUWAŻYŁAM ŻE

Polecane posty

Gość Patka na poziomie

normalnie jakbym odżyła, mam wiecej energi, dobry nastrój, piękne włosy, paznokcie i skóre. Na szczęście mam pieniążki na takie jedzenie, bo tanie nie jest, kilogram ziemniaków kosztuje 14 zł. Ale uwierzcie mi, to inna półka. Weźcie krdyt jeśli was nie stać i jedzcie tak jak powinniście, bo inaczej umrzecie na jakiegoś raka albo inne gowno

Gość ptasiek nastroszony
popieram

Gość i całe życie ma być oparte na
kredycie? nie żartuj!

Gość i całe życie ma być oparte na
natomiast jak najbardziej popieram kupowanie jajek eko i drobiu... przynajmniej tego...

Patka, masz racje, żwyność bez tej całej chemii, syfu, GMO - za to naturalna, ma ogromny wpływ na ludzkie życie. Pozytywny wpływ. Polecam Ci książkę "Od lekarza, do grabarza". Zawiera wiele szokujących stwierdzeń, ale dzięki temu zwiększa naszą świadomość. Popieram, tak dalej ;)

Gość bejbi ailoviu bejbi ainisiu
dla mnie to jest chamstwo ze w ogole jest cos takiego jak ekologiczna zywnosc i nieekologiczna ? tzn kurwa ze co zatruta? kazde pieprzone jedzenie powinno byc tylko jedzeniem a nie z jakimis dodatkami , i ja mam dodatkowo placic za jedzenie bez trutek ? to sa chore przepisy ! to tak jakby panstwo zezwalalo na to zeby np 10 debili gralo pod moimi oknami heavy metal na 500 decybeli i ja mialabym im placic za cisze srodowiska, normalnie haracz :O

@ bejbi ailoviu bejbi ainisiu Mamy takie czasy, że liczy się tylko zysk, a chcąc go maksymalizować, trzeba robić jaknajwięcej i jak najtaniej. Stąd mielonki, gdzie głównym składnikiem jest woda, potem tłuszcz, a następnie mięso (13%). Wszystkim rządzi pieniądz, dlatego sprzedaje się śmieci, a nie jedzenie. Jedzenie ekologiczne jest droższe, bo pełnowartościowe zdrowe jedzenie musi kosztować Wcześniej był tylko problem ze śmieciowym jedzeniem,a teraz dochodzi jeszcze GMO, co stanowi jeszcze większy problem ... i nawet nie trzeba nam wojny nuklearnej żebyśmy wyginęli :/

Gość tye5y
chyba zacznę tak robić, że będę jeść mniej ale z ekologicznego, nie zapłacę może dużo więcej, a obydwie te rzeczy wychodzą na zdrowie

@ tye5y To ejst tak, ze moze jesz mniej, ale to jedzenie jest bardziej wartościowe. Takim jedzeniem najesz się lepiej, niż tym śmieciowy. ;)

Gość ja mam warzywa ze swojego ogro
dka, tez ekologiczne, a taniej wychodzi niz w sklepie;-) mam swoje kury i kroliki, swiniaka biore ze sprawdzonego zrodla. Nie trzeba miec kupe kasy na eko-żywność. Ja nawet na tym oszczedzam (polowa tuszy wieprzowej wzieta od rolnika wychodzi taniej za kilogram niż nawet w zwyklym sklepie, nie eko)