Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytłumaczcie plis

dlaczego jara was tak jechanie innych na kafe - o co chodzi?

Polecane posty

Gość wytłumaczcie plis

jaką swoją potrzebę realizujecie? spełnia was to? czy gnojąc kogoś odczuwacie satysfakcję? czy gdybyście zaprzestali to odczuwalibyście pustkę? pytanie kontrolne: czy jeśli dziewczyna w mini zostanie zgwałcona i pobita powiecie dobrze tak szmacie, sama się prosiła?

Gość wytłumaczcie plis
dlaczego się podszywacvie pod innych poje.bańcy?

Gość proszek jest dowartościowany
13:22 [zgłoś do usunięcia]Proszek do prania Dowartościowują się na forum .. Jesteś troche poj**ana, skoro sama nie potrafisz tego wywnioskować

Gość Samotny28l
Kilka miesięcy temu przyszedłem na kafe z poważnym problemem ... ale zamiast rady, pomocy, zostałem totalnie wyśmiany. Jako że trollizm jest zaraźliwy od tamtej pory regularnie jadę po innych

zbanowana, ja tak jak Noxi, z Pn jestesmy. kiedys sie na nia w koncu natkne, moze nawet z jej tasiorem. ale wiazanka pojdzie. uwielbiam ja i nie moge doczekac sie tej chwili.

a Może dworzec PKP, tam jest taki zakątek, gdzie zawsze paliłam, jak byłam młodsza:) i śmierdzi odpowiednio, idealne msc dla nietoperzy... hmm, albo ..nic mi do głowy nie przychodzi, ale mozna sie rozejrzeć:)

niektórzy zasluguja na porzadna zjebke, a niektorzy tutaj robia to dla uleczenia niskiego poczucia wlasnej wartosci i wyleczenia sie z kompleksów, z zazdrosci itp