Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

appo2992

Pupa

Polecane posty

czesc wszystkim. mam pytanko. nigdy nie chcialam kochac sie ze swoim facetem w tylek ale wczoraj sprobowalismy i nie wytrzymal podniecenia i spuscil sie w srodek pupy. dzis mialam straszne uczucie ale dopiero rano dzis wylecialo wszystko ale czy to niczemu nie zagraza jak zrobi to kiedys jeszcze raz? czy nic mi sie nie stanie? czy to nie jest jakies zagrazajace czy cos? dziekuje z gory za odpowiedzi i pozdrawiam Milego dnia ;)

czy oby napewno? wystraszylam sie troszke bo to pierwszy raz nasz byl taki od tylu i nie wiem czy nic mi sie nie stanie jak bedzie chcial tego czesciej

Niebój sie nic ci niebedzie jak wyleci to wyleci a jak nie to nic. Takze moze ci sie zpąpowac wiele osob tak robi i wszyscy zyja spoko luz:)

Oczywiście pomijam tu kwestię zarażenia się chorobami przenoszonymi drogą płciową to takie ryzyko jest zawsze, zwłaszcza przy seksie bez zabezpieczenia. Ale poza tym, sam wytrysk w pupie nie jest groźny.

dziekuje bardzo kobietki ;) bede napewno spokojniejsza juz ;) Pozdrawiam was wszystkie milego slonecznego dnia zycze ;)

Moj ukochany nie ma zadnych chorob nigdy nie kochalismy sie z zabezpieczeniami staralismy sie dosc dlugo o dzidziusia ale nie wyszlo,przestalismy sie starac i postanowilismy sprobowac czegos innego w sumie on chcial bardziej niz ja ale... na szczescie nic mnie nie boli i zyje ;) he he

Gość kosahshsa
No ja nie przepadam jak mój kończy wtedy w środku bo potem mam za przeproszeniem rozwolnienie i to zbyt przyjemne nie jest. Ale może i być pożyteczne przez to... można się oczyścić :-) Ale na pewno nie jest niebezpieczne :-)

perwersja.. tak, na dodatek jest czysciochem a skoro staralismy sie to musielismy zrobic badania. pozdrawiam

Gość do kosahsha
Oczyszczasz się po wytrysku wewnątrz czyli spóst służy jako lewatywa a zanim cie ten twój dosiądzie to lewatywowego oczyszczenia niet?

" na dodatek jest czysciochem a skoro staralismy sie to musielismy zrobic badania. pozdrawiam" Ale spokojnie może się sam zarazić twoimi bakteriami kalowymi a potem przekazać je tobie. Grzybica to najlzejsze co może ci się trafić, a nawet najlepszą lewatywa nie sprawi, że odbytnica stanie się sterylna. Bez gumki to jednak trochę lekkomyślność.

aha. no nie wiedzialam nigdy nawet nie interesowal mnie taki seks i serio nie wiem co moze sie stac. dlatego dzieki Wam Kobietki. chyba raczej powiem ze taki seks nie wchodzi w gre. boje sie troszke a nawet nie troszke wiec lepiej jak ominiemy ten punkt ;)

Gość Nel słoneczko
ja uwielbiam zabawy analne z źoną (po lewatywach oczywiście), nigdy nie używam prezerwatyw i nigdy nie miałem najmniejszych problemów, dodam jeszcze że lubie wsuwać zwilżony paluszek w dupcie mojej pani potem dwa paluszki i zwilżenie poprawiam wielokrotnie i również brak jakichkolwiek problemów