Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szlag mnie trafiłll

Golicie sie idąc do ginekologa?

Polecane posty

Gość Szlag mnie trafiłll

Wlasnie wróciłam od ginekologa i usłyszałam , ze tylko dziwki sie golą. Powiem szczerze , ze ten tekst wbił ,mnie w fotel. Zreszta nie wiem po co mi to powiedziała , bo wygolona na zero nie byłam . Chyba muszeposzukac innego lekarza , bo uważam , ze lekarz powinien leczyć , a nie rozwodzić sie nad pacjentkami i to w taki sposob .

Gość chyba żartujes sobie ??????
naprawde tak Ci powiedziała?

Gość -małgośka---
ja tez mialam taki nieprzyjemny wypadek choc nie tak ostro jak ty. kobieta gin powiedziala mi zebym sie tam nie golila bo to naturalna ochrona. glupio mi bylo choc mam zostawiony dosyc szeroki paseczek z przodu, no ale na dole gole calkiem

Gość ja pani wasza
mi tez ginekolog(kobieta)zwrocila mi uwage ze tak calkiem na lyso to niezdrowo ale ja tak lubie i tyle zreszta moja ci.. moja sprawa

Bo to jest niezdrowo się tam golić Niektóre kobiety nie powinny Jeśli ginekolog delikatnie mówi o tym,że golenie jest niepotrzebne/niewskazane to ok - jego praca,powołanie itp to poucza Ale jak robi to w sposób "tylko dziwki się golą" to proponuję zmienić lekarza SZOK!

Gość NAOMI NAOMI
tez tak mysle ze moja ci*ka i co chce to z nia robie, taka forma jest nie do przyjecia. tez sobie gole z pozostawieniem paseczka ale jeszcze zaden gin mi na ten temat nic nie mowil

Gość macie zupelana racje
ja mialam tez opr.... ale z powodu kolczyka w łechtaczce, zreszta słusznie. byłam głupia ze go sobie zrobiłam, ale wtedy t mi sie podobalo. poszlam do gina tez babki i mnie oklela. potem okazalo sie ze się cos nadkazilo i byly klopoty, ale to nie to co golenie

Gość KarolinaŻonaFilipa
nie wierze ze tak ci powiedział ginekolog.