Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envious

szkolenie a spanie w jednym pokoju

Polecane posty

Gość słuchaj, a ty myślisz ze gdby
mieli romans to czekaliby z sexem do wyjazdu służbowego, czy używaliby sobie w każdym możliwym momencie??

Gość reklamacjaaaaaaaaaaaa
ona,ona i ona. wiecznie ona. a moze bys tak zajela sie wlasnym mezem? swoja rodziną? ona nie ma nic do stracenia, a twojemu mezowi w to mi graj z tego co piszesz. lepiej szykuj sie do rozwodu,jak tobie zal urlopu na takie cos. mi nie zal twojego malzenstwa. pozwalasz,jawnie sie szykuje,a ty szukasz porady na kafe;):D az sie w glos zasmialam. niektore baby sa beznadziejne...

Gość dd e fmefef
dziewczyno nad czym ty sie zastanawiasz? ile warty jest facet ktory chce spac z obca baba w pokoju? Cale zycie bedziesz sie zastanawiac "zdradzi mnie dzis czy nie"

Gość envious
powiem tak, - stać go na wynajem nie jednego pokoju. mi się wydaje że najłatwiej jest powiedzieć - tak jest tanie wynająć jeden pokój na 2 osoby, ale kurcze w związku powinny być granice których się nie przekracza - i wydaje mi się że właśnie to zrobił. jedzie tam na 2 dni, zamiast jechać na jeden i odrazu wrócić. stroi się cały poranek. złość mnie ogarnęła.

Wiesz albo tak dobrze się znają że rozbieranie się do spania nawet nikogo nie krępuje , ale słyszałam o takich wyjazdach serio moja kol. z pracy sypia z szefem w jednym pokoju ale tylko dlatego że stary jest strasznie chytry . :) A oni twoja sprawa ale aż mi się wierzyć nie chce że on ci to mówi , taka taktyka dla zmyły że taki szczery

Gość envious
do reklamacjiiiii: nie jesteśmy małżeństwem ani narzeczeństwem ...

Gość dd e fmefef
dziewczyno to dran, ruchacz pospolity, jak mozna nocowac z obca baba w pokoju? Jak?

Gość a ja mam pomysł
mieli romans to czekaliby z sexem do wyjazdu służbowego, czy używaliby sobie w każdym możliwym momencie?? ale na wyjezdzie bedzie luz blues a w pracy , po pracy , przed pracą jednak jest malo czasu i stres

Gość dd e fmefef
z obca baba w pokoju? On chce zamoczyc , a nie gadanie bo taniej... jakby chcial zeby bylo taniej to by wcale nie jechal. Tylka ja sama wyslal.

Gość dd e fmefef
powiedz mu "nie zgadzam sie na to, zebys nocowal z obca baba w pokoju. albo zostajesz albo z nami koniec" i wtedy zobaczysz ile znaczysz dla niego.

Gość bedziecie kwita
ja jestem z białegostoku .. .chceszto wpadne podrapac cie po cipce.

Gość envious
do bedziecie kwita: nie potrzebuję pocieszyciela

autorko w takim razie jeszcze bardziej wspolczuje ci twojego podejscia. przykro mi, twoj chlopak sypia ze swoja pracownica...

envious jesteś tak durna, że mam nadzieję iż twój luby po upojnej nocy ze swioją pracownicą, kopnie cię w dupę bo takiej naiwnej kretynki to jeszcze chyba świat nie widział!!!

Gość a ja mam pomysł
wszechwiedząca szeptucha niestety muszę sie zgodzic

Gość envious
najłatwiej to jest kogoś obrażać, na kafeterii to jest standard. ale dziękuję za uwagę

Gość gfghjhkjhljklkl;
a mi ciebie nie szkoda, dobrze ci tak. oczywiste ze cos sie kroi. nawet jesli pokoje sa wspolne to na pewno nie sypia sie z osoba przeciwnej plci, tylko baby z babami, faceci z facetami, wiec bo bylam keidys na czyms takim. jak spi baba z facetem to oczywiste ze cos ejst na rzeczy hahaha i dobrze ci tak, mam nadzieje ze bedzie rozwodzik :D

Gość a ja mam pomysł
najłatwiej to jest kogoś obrażać, na kafeterii to jest standard. nikt cie nie obraza tylko widzi cos czego ty nie widzisz otrzezwiej dziewczyno

Gość evelaaaa
też mi się wydaje ze nawet nie ma pokoi baba-facet z dwoma łóżkami tylko z jednym dużym

autorka myslala,ze poklepiemy ja po plecach i powiemy,ze dobrze robi puszczajac chlopaka z jakas dziewczyna, zeby spal z nia w 1 pokoju:) powodzenia!:) pakuj walizki,to kwestia czasu

Gość tabascooo
Oj weź chyba nie myślisz, że całą noc rozmawiają. I te szykowania weź pomyśl Ty tak samo się na randki szykujesz lub nie wiem romantyczny wieczór jak wiesz, że coś będzie. Sama jesteś sobie winna bo trzymasz takiego dupka i jeszcze mu pozwalasz. Szacunku trochę do siebie. Jak on może spać w pokoju z inną laską ? Wykłada na Ciebie a Ty się godzisz. Przecież to nie aż tak duży koszt przez te dwa szkolenia wynająć dwa pokoje no proszę Cię chyba by od tego nie zbankrutował.

envious mówię ci albo zrobisz mu taką jazdęę że CIĘ popamięta do końca życia albo będziesz się frajerować i pozwalać na wszystko nawet zdradę bo jaką masz pewność że tu jej nie będzie ( żadną ! ) Otrzeźwiej dziewczyno i dobrze mu wpierdziel !

Gość envious
nie potrzebowałam by ktoś poklepał mnie po plecach, tylko żeby ktoś potwierdził moje przypuszczenia i podejrzenia. tak jak pisałam wcześniej, zadzwoniłam wczoraj do jego matki i opisałam sytuację, ona pracuje u niego w firmie i widzi syna na codzień. Ona mi powiedziała że nie mam o co się martwić i że ona nic dziwnego w tym nie widzi. Ja chciałam tylko utwierdzić się w przekonaniu, że zachowanie mojego faceta nie jest normalne, i uzyskałam to.

Gość a ja mam pomysł
pffff pierdolisz farmazony

Gość tabascooo
Dziewczyno nie jest normalne ! A matka...no cóż matka materacem nie jest. Weź się za niego nie przymykaj oczu bo potem będzie gorzej w ogóle, że on sobie tak już pozwala tylko parą jesteście.

a poza tym, czemu mieszasz w to jego matke? ostatnie o czym bym pomyslala,to dzownic z czyms takim do jego matki:D dobra nie ma co tu sie rozczulac. jego matka na pewno nic w tym zlego nie widzi, bo to jej synalek i co by nie zrobil to i tak bedzoe swiety-zobaczysz,pzrekonasz sie,bo i tak z czasem wyjdzie,ze cie zdradzil,a moze nawet zoostawi,bo moze sie zkaocha? ja bym nie godzila sie na takie cos. jesli ty tak,to juz twoja brocha. powodzenia, tez wez kapiel i skladaj juz ubrania.

Gość gfghjhkjhljklkl;
poza tym ten twoj męzus to chyba gej skoro goli jaja, dla mnie takie facet jest oblesny. moze on ma tez sklomnosci gejowskie? facet golący jaja,jakie to zalosne i zniewiesciale

Gość gfghjhkjhljklkl;
i jeszcze golący pachy jak baba hahaha to jest baba a nie facet, jak facet moze sobie golic pachy? ja bym sie brzydzila tknac takiego. nie martw sie jak tamta go zobaczy z ogolonymi jajami i pachami i moze jeszcze nogami i dupskiem, to zaraz zwieje gdzie pieprz rosnie, bo pomysli ze to jakis gej

Gość bedziecie kwita
łuzka sa jezdzilem po delegacjach od huja ... sa pokoje 2 osobowe tzn dwa wyrka. i pewnie taki pokoik wezma tyle ze wyrka zsuna do siebie, bo jak wezma dwójkę z jednym wyrem to przypal bo mozeszto sprawdzic dzwoniac do hotelu. najsmieszniejsze jest to ze on ci o tym mowi, nie dosc ze ja rucha to jeszcze ty o tym wiesz i jest ok.

Gość bedziecie kwita
golic pachy jaja to lipa ... nie meskie. ja tylko przystrzygam te miejsca, wory gole na zero zarost lonowy przycinam bo milego w dotyku meszku... zeby przy lodziku nie przeszkadzaly. pachy to samo dla wlasnej wygody gole maszynka elektr. na 3-5 mm, bo do lysa to jedzie podjezdza pedalstwem.