Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdqwdqwdqd

wkurzają mnie współlokatorki

Polecane posty

Gość dqwdqwdqwdqd

może sama nie jestem pedantką jakąś ,ale one mi czasem zwracaja uwage np o jakieś niezmyte naczynia czasami ,a one wiecznie zawalają nimi zlew i jeszcze wylweaja np zupe do zlewu i zostaja tam jej resztki .. takze masakra poza tym niby sa miłe ,ale bardzo wscipskie. np pytają się mnie dlaczego jak mam mało zajęc ( 5 rok) to czemu nie zapisze sie na to , na to ,albo na siamto albo dlaczego duzo siedze w domu i wiele innnych głupich pytan a co je to wlasciwie interesuje? albo pytaja o mojego faceta itd są też zazdrosne.jak szłysmy razem na impreze np i ze mną tanczyło wiecej facetów to słyszałam jak rozmawiały ,, czemu ona ma takie powodzenie? pewnie dlatego ,ze blondynka .lepiej z nia nie chodzic na imprezy za za dużo" i pomysleć ,ze musze z nimi mieszkać do konca roku akademikiego

Gość dqwdqwdqwdqd
i wogóle to takie plastiki , ubieraja sie na różowo , ciagle sie wydzieraja , śpiewaja coś.. masakra

współczuję :o ja czasem narzekam, ale moje przynajmniej siedzą cicho i nikt do nikogo się nie wtrąca :D razem a jednak osobno :D