Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 xxxxasss

jutro egzamin naprawko

Polecane posty

Go艣膰 xxxxasss

a czy kto艣 z was te偶 ma jutro jaki艣 wa偶ny dla siebie dzie艅? :) lub jakie艣 wa偶ne wydarzenie? :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hsderwyrwa
Teoria czy praktyka?Moze oba na raz?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdane:)
powodzenia, zdawa艂am ...13 razy ale w ko艅cu si臋 uda艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech.................
13 razy? o matko, jeste艣 wyj膮tkowo...t臋pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxasss
praktyczny, 4 raz :( w krk, po偶yjemy zobaczymy co to b臋dzie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxasss
wg mnie to nie oznaka t臋poty, teraz s膮 tak surowi 偶e masakra, ostatnio oblewaj膮 np za skr臋cony pas bezpiecze艅stwa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anita;;;;;;;;;;;;
ja te偶 zdawa艂am w krakowie, mog臋 ci zyczyc tylko opanowania stresu, u艣miechu na twarzy i szcz臋艣cia:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam 27 stycznia
pierwszy egzamin :) kurde jak ja si臋 boj臋 馃槶 Powodzenia autorko ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxasss
nie dzi臋kuj臋 偶eby nie zapeszy膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxasss
na jazdach to si臋 spoko wydaje wszystko, ale jak przyjdzie ten stres na egzaminie to masakra :D :) jeszcze jutro taka pechowa data :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anita;;;;;;;;;;;;
ja swojego pierwszego razu wol臋 wog贸le nie wspominac:-),ale c贸偶 Krak贸w nie jest 艂atwym miastem do jazdy...

Udost臋pnij ten post

Powodzenia. Mam egzamin z tydzie艅. Stresuj臋 si臋 tym ju偶 偶e masakra. A jak widz臋 gdzie艣 egzamin to robi臋 si臋 na prawd臋 zdenerwowana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxasss
no najgorsze jest to 偶e zaparkowane samochody w niekt贸rych miejscach to tak zas艂aniaj膮 widoczno艣膰 偶e masakrycznie trudno jest wyjecha膰 :/

Udost臋pnij ten post

A mo偶e to b臋dzie szcz臋艣liwa data :):):) Najgorzej mia艂am jak na g贸rce kolano tak zacze艂o mi skaka膰 偶e my艣艂a艂am 偶e z臋by sobie wybije :) Na kursie wszystko bezstresowo przebiega a egzamin ehhh stres robi swoje. Ja na nast臋pny egzamin kupuj臋 sobie jakie艣 tabletki na uspokojenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxasss
w艂a艣nie tak si臋 stresujemy a w sumie przecie偶 nikt nas nie zje jak nie zdamy ;) tylko pieni臋dzy szkoda :( no i czekania znowu tyle , w krk to teerminy co 2 miesi膮ce s膮 :/ :/

Udost臋pnij ten post

W Warszawie czeka si臋 ponad miesi膮c na jazdy. Kasy tyle na to idzie 偶e szkoda by by艂o teraz z tego zrezygnowa膰. Moje na dzie艅 dzisiejszy kosztuje ju偶 2000 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxasss
mi na sprz臋gle tak noga chodzi艂a 偶e masakra na pierwszym egzaminie :D na drugim ju偶 lepiej by艂o ;) moja kole偶anka co egzamin na uspokojenie co艣 bra艂a ale w takim stresie by艂a dalej 偶e nic nie da艂y :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anita;;;;;;;;;;;;
w krakowie s膮 terminy na 2 miesi膮ce?ja jak zdawa艂am to mia艂am egzam co tydzien:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxasss
no teraz s膮 takie dlugie ;/ kole偶anka ustala艂a na pocz膮tku stycznia i ma na koniec lutego :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anita;;;;;;;;;;;;
o rany, to p贸艂 roku i testy wychodz膮, masakra, teraz ka偶dy chce zd膮偶yc przed zmian膮 przepis贸w, a ktorej masz egzam???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxasss
tak postraszyli t膮 zmian膮 a wchodzi dopiero za rok, no ale ka偶dy sie wystraszy艂 :) ja mam o 12:30 ale pewnie znowu z 2 godziny czekania :/ jak zawsze :/ jak jutro nie zdam to testy mi przepadn膮 :/

Udost臋pnij ten post

Ale testy b臋d膮 jeszcze te stare mo偶na na pami臋膰 si臋 wyuczy膰 :):):) Ja ju偶 mam dosy膰 kurd臋 najbardziej 偶al tych pieni臋dzy co tam si臋 wp艂aca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anita;;;;;;;;;;;;
uhuhu, mi szcz臋艣cie przynios艂a godzina 6.15 rano:-), niesamowite warunki rano:-)ale uda艂o mi si臋 i ju偶 rok je偶dz臋, Tobie te偶 si臋 uda zobaczysz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxasss
wlasnie tyle mozna kupic ciekawszych rzeczy za te pieni膮dze :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SSkowronek^
Ja nie zda艂am 8 razy... :( Na razie sobie da艂am spok贸j, tyle pieni臋dzy w b艂oto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anita;;;;;;;;;;;;
a mo偶e zamiast si臋 poddawac trzeba zmienic instruktora???ja gdybym nie zmieni艂a pewnie do teraz bym nie zda艂a a jak tylko pojezdzi艂am z innym, bardziej do艣wiadczonym to zda艂am za drugim razem:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SSkowronek^
no, mo偶e :) ale s膮dz臋, 偶e to nie wina instruktora tylko ogromnego stresu. Np auto ga艣nie na 艂uku 2 razy pod rz膮d. Totalna pora偶ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anita;;;;;;;;;;;;
hmm, trzeba cwiczyc i cwiczyc, ja si臋 stresowa艂am zawsze dop贸ki nie wsiad艂am do samochodu, potem nerwy gdzie艣 odlatywa艂y, ale i tak raz poleg艂am na placu pod g贸rk臋, 艂uk zawsze wychodzi艂 mi, tylko na mie艣cie ponios艂am kilka razy pora偶k臋, z tym, 偶e m贸j pierwszy instruktor by艂 totalnie do bani, patrzy艂 tylko na zegarek, 偶eby wyje偶dzic ze mn膮 godziny, prawie wogole nie t艂umaczy艂 i dopiero jak zmieni艂am instruktora to zda艂am, dlatego mo偶e to nie wina do ko艅ca stresu tylko te偶 brak pewno艣ci siebie, 偶e umiecie naprawd臋 dobrze je偶dzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mr贸fffffffffffka
Powiem wam ,偶e egzaminatorzy to hieny.... wiadomo word 偶yje ze zdaj膮cych i na logik臋 oblewaj膮 ... bo next termin 112z艂... ja zdawa艂am w B. ( masakra miasto do je偶d偶enia) pierwszy raz miesiac temu wyszkolona by艂am max ... ju偶 na placu egz 艂apa艂 mnie za s艂贸wka i chcia艂 mnie z r贸wnowagi wytracic... nie da艂am sie ... 艂uk g贸rka celujaco to sie wkurzy艂 ze musi na miasto jechac ... by艂am opanowana i pokerface a ten gnojek robi艂 wszystko zeby mnie rozproszyc bawi艂 sie kom贸rka gada艂 g艂upoty... itd je藕dzi艂am 50min bezb艂ednie... to mnie zlapa艂 na braku kierunkowskaza przy parkowaniu ty艂em ... a zrobi艂am to super... ok korekta.... by艂o ok to powiedzia艂 ,偶e jestem kilka cm od chodnika za blisko ??????????? bzduraaaa .... kazal sie przesiadac.... sam jecha艂 jak idiota 80km i tak zachamowa艂 przy przejsciu dla pieszych ze prawie na przedniej szybie by艂am... po prostu on jak widzia艂 ze pierwszy raz zdaje to za艂ozy艂 ze mnie obleje.... chcia艂am napisac skarge z zazadac odtworzenia z kamery ale da艂am spok贸j bo wciagn膮 mnie na czarna liste i bede zdawac 14 razy jak kolezanka, kt贸a tak zrobi艂a... w tym dniu z 400 zdajacych zda艂o 30.... i pewnie wielu z nich juz kt贸rys raz podchodzi艂o... zdaje teraz za 3 tyg ( czeka艂am 6) jak nie zdam ide do innego miasta... nie dbede chamom kasy nabijac .... to MORD a nie WORD .. chamstwo traktuja cie jak wroga na dzien dobry a kuxwa z nas 偶yja ..hieny!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Udost臋pnij ten post