Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxasss

jutro egzamin naprawko

Polecane posty

Gość SSkowronek^
Ja instruktora miałam akurat fajnego... Taki kompetenty, na koniec przeprowadził kilka "egazminów" z taką kartą jak ma egzaminator. I było prawie idealnie, a na egzaminach tylko 3 razy wyjechałam z placu (na 8 egzaminów)... A fakt, że oblewają żeby nabijać jak najwięcej kasy. 112 zł za 5minut postania na placu? Nikt tyle nie zarabia.

Gość mróffffkaaaa
Dla nich to kolejne 112zł a dla nas 6tyg czekania... trzeba znowu dokupic lekcje żeby sobie przypomniec przed egz każdna 50zł itd.. to jest jakis chory kraj niech wezma sie za wordy albo za szkoły no bo jak ucza skoro taka zdawalnosc jest ... nikt nic nie robi w tym temacie bo chodzi o kase .....

ja zdałam za pierwszym.. byłam taka skupiona ze dopiero 2 dni po egzaminie dotarło do mnie ze zdałam:D

Gość xxxxasss
kurde ale stres mnie złapał z wieczora :D masakra :D a jaki najgłupszy powód tego ze nie zdałyście wam powiedzieli ?

Gość mrófffffffffffffffkaaaaa
No ja raz zdawałam i jak pisałam ze o kilka cm za blisko od chodnika jestm przy parkowaniu równolegle tyłem.... smiech na sali.... a co on miare w oczach miał.... bardzo dobre parkowanie to było po prostu chciał mnie udupic a ze była to korekta.... Mój kolega 20m przed wjazdem do wordu oblał po 50min egz bo facet schodził z jezdni i jedna noga był juz na chodniku a jedna jeszcze na jezdni a on zaczął juz wjezdzać na pasy ....od razu... oblał... masakra nikogo nie było na przejsciu gosc był praktycznie na chodniku.... ale 112zł tzreba zarobic... hieny!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość xxxxasss
a kurde już sama nie wiem :D mąż mi powtarza żebym się nic nie stresowała bo nikt mnie tam nie zje ;) ale ja juz nic nie wiem :D

Gość weronika;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
hejka, i jak tam poszedł egzamin???

Gość xxxxasss
nie zdałam :( powiedział że przy zmianie pasa ruchu nie upewniłam się przez szybe tylko w lusterkach :/ i kazał się przesiąść :/ jakies 25 minut jeździłam :( ale termin za 3 tyg więc chociaz tyle spoko

ALE u was dziwnie.. co go to obchodzi gdzie patrzyłas, wazne ,ze nie wyjechałas innemu ... ja miałamegzamin tylko 25 min. dobrze go wspominam..instruktor bardzo wyrozumiały ..wiem ,ze nie zapiełam pasow a on powiedział czy napwno jestem gotowa .Wiec taki spoko;)

Gość weronika;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
szkoda, ale człowiek uczy się na błędach, w końcu tak wycwiczysz jazdę, że zdasz:-)