Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ktosik27

Kontakt z Byłą...

Polecane posty

Hej... Jak Byście Odebrali taką sytuacje.. Rozstaliśmy się ponad rok temu i nagle zaczyna się oddzywać na gg... miłe rozmowy chwile wspomnień... ostatnio pisała że się jej śniłem... i wspomniała że czasami myśli o naszym ślubie który niestety nie doszedł do skutku... Wiem że ma kogoś, ja z koleji jestem znowu sam.... Myśle jak odebrać jej pisanie wspominanie nawet pikantnych chwil.. dodam że byliśmy razem 5 lat. Pozdrawiam

Gość ja tez pozdrawiam ex :)
do mnie były odezwał sie po paru latach...przypłaciłam to depresja i ogolnie mega zajebistym brakim zrozumienia z jego i mojj strony...uznałam z jak sie nie dogadalismy raz i drugi to znaczy ze jestesmy załosna para i nara innym razem go zobaczyłam i sie poprostu zdziwiłam i ogolnie moge stwrdzic ze koles jest popierdolony i ciesze sie ze juz jest koniec tego syfu

Gość asiorek_ 28
ze związkami to bywa tak,że z czasem po rozstaniu wracają wspomnienia i to z reguły te lepsze,Może pisze do Ciebie bo rzeczywiście z czasem zdała sobie sprawę ,że chciałaby być z Tobą a teraz chce Cie wybadać co Ty na to...a z drugiej strony jeśli nie rzuca faceta obecnego tzn że tak źle jej nie jest i może asekuracyjnie go potrzyma jakbyś nie wyraził chęci. Ja bym raczej ostrożnie z Nia postępowała na twoim miejscu-nie angażuj się za bardzo,chyba że tego chcesz ...bo dziewczyna sama może nie wiedzieć czego chce ,ale sądzę ,że masz tak czy inaczej szanse ją przelecieć bo pikantnych wspomnień się nie pisze do byłego będąc z kimś już w związku.a jak widać coś ją dalej ciągnie do Ciebie.jak go zdradzi z Tobą to masz pogląd,że rożnie z nią może być

"ze związkami to bywa tak,że z czasem po rozstaniu wracają wspomnienia i to z reguły te lepsze" powaga? do mnie wrocily wszystkie najgorsze z mozliwych i dziekuje mu za to ...przypomniał mi dlaczwgo dobrze wyszło ze sie rozstalismy :}

chociaz kilka miłych tez wróciło i sie tylko wkurwiam ze ten głupek wogole był

Gość asiorek_ 28
od reguły są odstępstwa,widocznie już przed pierwszym rozstaniem było między wami na max źle że tylko tyle wam zostało

zostało? wogole nic nie było oO on kochał inna i uzył mnie aby ja zdobyc i tyle

to ja sobie ujebałam cos w swoim na tamten czas chorym mózgu ze cos wogolee było a nie było poprostu miałam opozni8ej okazie sie przekonac i zorzumic :) teraz mam kogos fajnego a temten niech sie odpierdoli debil jebany

Gość asiorek_ 28
to pojechał okropnie ....też na Twoim miejscu bym nie chciała go znać,jednak coś w tym jest że nie wchodzi się do tej samej rzeki 2 raz...

robicie ot ja się pytałem jak mam ją interpretować.... rok milczenia i nagle sama na gg zagaduje.... wspomina wszystko czasami nawet sex;/

Stara miłośc nie rdzewieje ... Plagą obecnych czasów sa odgżewane stare kotlety z byłymi, rozwalają związki, małżeństwa, a ludzie i tak to robią .... ech ;(

miedzy nami nic nie było :) i nic sie nie stało

"Stara miłośc nie rdzewieje ... Plagą obecnych czasów sa odgżewane stare kotlety z byłymi, rozwalają związki, małżeństwa, a ludzie i tak to robią ." zartujecie sobie chyba? przeciez cos co zdechło nie zmartwychwstanie no chyba ze to smetarz dla zwierzat