Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anula Kraków

Sprawdzony pomysł na wcze sniejsze ząbkowanie

Polecane posty

Gość Anula Kraków

Kochane Dziewczynki!!! Miałam problem z późnym ząbkowaniem dziecka. Mój synuś miał 14 miesięcy i ani jednego ząbka. Jestem fanką sagi zmierzch i podobnych filmów o wampirach. Zaczęłam je oglądać z moim małym szczęściem, młodemu się bardzo podobało i o dziwo 3 tygodnie później wyrósł mu pierwszy śliczny ząbek! Zaczęliśmy codzienne maratony z pamiętnikami wampirów oraz być człowiekiem i wyobraźcie sobie dziewczynki, w ciągu dwóch tygodni mały dostał kolejne 6 ząbków!!!!!!!!!!!! Widocznie musiał psychicznie się odblokować i zobaczyć, że zęby to nic strasznego i można je wspaniale wykorzystać. Napiszcie Kochane co o tym myślicie, czy to możliwe i czy u Was było podobnie! Pozdrawiam Was serdecznie!

Gość kokomaroko
KOCHAM SAGE ZMIERZCH!!!! :)

Gość Kinia1986
Anula pomysl ciekawy i warty sprobowania, moja Mysia ma 11 miesiecy i ani jednego zabka:( Trzeba sprobowac i tego, tym bardziej ze lubie te klimaty. Trzymaj sie Anula i powodzenia w zabkowaniu

Gość no błaaaagam
To tak jak byś powiedziała, że jeśli w sobotę padał deszcz a w niedzielę dziecku wyszedł ząb, to zęby na bank wychodzą dzieciom po deszczu. Litości. Ale czego można się spodziewać po fankach Zmierzchu...

Gość nie ma czegoś takiego
Ja pitole nie dajecie dzieciom niczego nic do gryzienia? Same papy zapewne! Wyobrażam sobie standardowo zero smoczka,zero gryzaka, grzechotkę z buzi bo to beeee!!!!-bakterie! szok umrze od tego! Nic do buzi nie bierzemy a skórkę od chleba zamiast w 4miesiącu to najwcześniej w 10 albo po roku może? Marchewkę to tylko rozgotowaną i miksowaną. Mamuśki! Moje dziecko w wieku 12mies miało już wszystkie oprócz trójek które wyszły po kolejnych 3mies.

Gość Tuśkax
A co ty wielce wykształcona masz do fanek zmierzchu? Moda na sukces ci koliduje w ramówce z nimi? Każdy pomysł na zdrowie dzidziusia jest dobry, jeśli pomaga to czemu nie?

Gość no rzeczywiscie odpowiedni fil
m dla dziecka w tym wieku.zarty sobie robisz??

Gość denne provo a wy to
łapiecie...

Gość łubinowy bukiet
Denna to jest Twoja jest żona, że masz czas tu siedzieć... Ciekawy temat, szkoda, że ja już po bo bym spróbowała:)

Gość denne provo a wy to
nie jestem lesbijką i nie mam żony...

Gość łubinowy bukiet
Czyli jesteś samotną zgorzkniałą starą panną... Go ząbki go:)

Gość denne provo a wy to
mam męża i małą 4-miesięczną córeczkę i do zgorzknienia mi daleko :-P

Gość Elvviraa
To zajmij się małym dzieckiem a nie siej ferment na forum. Anula to chyba nie od tego, ale śmiechowa sytuacja:D