Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dargor

Niemcy wykorzystują polki a potem się ich pozbywają

Polecane posty

Gość KALINA 45
To twoje zycie mozesz sobie sprowadzić jaka babe chcesz ? To twoje zycie i każdy kieruje swoim życiem ? Droga wolna paniczu ,i swoim losem ,sam zdecydujesz za siebie panie ? Ale potem nie płacz jak rusalka sie odegra ? To ładne kobiety ale nie robotne paniczyku ?

Gość KALINA 45
Nie obrazaj innych kobiet one postapily tak jak musialy postapic dokonaly wyboru .czy lepszego czy gorszego to wybor kobiet .Jesli zdecydola cie zostawic to i tak zdecydowala ta kobieta to wczwsniej .mozliwe ze postapila podle ale dokonala wyboru czy cie kochala mocno tego nie wiesz ? I niestety drogi panie nigdy sie nie dowiesz .kazda kobieta dokonyje wyboru takie jest przeznaczenie ale nie masz drogi panie prawa obrazax niemcow tez panow .slyszalam ze,niektorzy z panow niemcow to dobrzy panowie .to dzentelmeni z klasa przepuszczaja w dzwiach i z chodza. Z ulicy kobiecie ! A wy panowie polscy przepuscilibyscie kobiete na ulicy ? Nie w dzwiach to juz nie mowic ? Wiec panowie polscy o co macie pretensje do panow dzentelmenow niemcow cudzoziemcow ze kobieta polska odeszla od was od polskiego pana .moze dlatego ze byl pan do niczego !czy kiedyjolwiek zabral pan to kobiete do jakielkolwiek restauracji na randce ! Panie polski nie wiec niech pan ma pretensjie do samego siebie ! Ja pani niemiecka wspaniala metofystyczna pieknosc nie przepadam za tymi kobietami katolickimi wiem jakimi sa cwaniarami dla kasy wszystko by zrobily . Ja pani metodystyczna dobrze znam te panie katolickie kombinatorki mocno .ja pani wspaniala metodystyczna w zycie prywatne pan katolickich sie nie wtraca .to ona dokonala wyboru i zodtWila pana ?moze dlatego ze wasza milosc sie skonczyla !wypalila lub nie byl pan jej pisany ! Ja pani metodystyczna nie jestem jak tamte kobiety co sa pazerne na kase i stale zazsrosne !bo bardzo zazdroszcza paniam niemieckim ! Nie wiem czego zazdrodzcza ? Chyba tego ze panie metodystyczne nie maja szczescia w milosci ! Hyba tego zazdroszcza drogie panie katolickie ! Roboty zazdroscicie paniom niemieckim ? Panie katolickie ? Panie niemieckie przez wszystkie lata ciezko pracowaly !na dzialkach ,na pomaganiu na dopilnowywaniu ! A,panie katolickie co przez te wszystkie lata robily !nie robily nic ! Skoro drogie panie katickie nie robilyscie nic tylko sie leniuchowaly to nie macie czego nam zazdroscic!kto robi ten ma kto nie robi drogie panie katolickie ten nie ma ! A tobie drogi panie polski nie obrazaj niemcow bo moga sie odegrac mocno ! Nie wolno nikogo obrazac moze takie bylo przeznaczenie panie polski ze i tak kobieta by cie zostawila ! Pani metodystyczna musi sie szykowac pora na kapiel jutro mnie wzywaja !

Gość KALINA 45
Pani niemiecka nie jest zaainteresowana zadnym obcym typem juz dosc przeszlam w zyciu nie chce powtorki kocham rodzicow roslinnisci ,zwierzeta filmy podroze ,zwiedzanie krajow ,kocham kuchnie wloska ,nie jestem do zdobycia ja najpiekniejsza pani zagraniczna jestem poniewaz , jestem metodystka ! Cudzoziemka wspaniala .dla mnie liczy sie szczescie rodzicow nie moje i ratowanie swiata i zwierzat i moje rodziny polskie ktore kocham i Biblia i testament no i jezyki ! Dla mnie milosc nie istnieje tylko szczescie rodzicow i siostry !to tyle ide spac bo sie zle czuje w taka pogode !byla mocna burza przed chwila w nastepnym tygodniu bedzie goraco jeszcze !

Gość KALINA 45
Panie architekcie wiadomo o jakiego chodzi ? Zmierzy sie pan z lwica gepardzia cesarska ! Niedlugo sie tradycyjnie zmierzymy mocno !

Gość KALINA 45
Stattuje kicia cesarska poraz 2 na krolowa mocno zagraniczna ! Niedlugo zmierze sie z podolskim i malickim ja pani lwica gepardzia Rchitekt

Gość Aniusia87
Hej kolego dam jak bede mial Nie mozemy mierzyc wszystkie polki jedna miara. Chcesz sie odezwac porozmawiac zapraszam na email Deisy21.09@gmx.de