Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczkaa808

Jak powiedzić że chce przystopować, zwolnić tempo..

Polecane posty

Gość Moniczkaa808

Jestem z moim chłopakiem już około roku. jesteśmy bardzo młodzi jeszcze. On jest 3 lata starszy ode mnie i jest już pełnoletni. Otóż około pół roku temu pierwszy raz się kochaliśmy.Do teraz często uprawialiśmy sex, były też pieszczoty różne, które do tej pory często się zdarzają. Ja go bardzo kocham, On mnie też. Tylko chodzi mi o to, że myślałam nad tym wszystkim. i nie chce żeby to że tak daleko już zaszliśmy, nie zniszczyło naszego związku.Jest dobrze, ale nie chce wpaść w ''rutynę''.Czyli że to stanie się takie na porządku dziennym. Chce, żeby dla niego takie zwykłe pocałunki, drobniutkie pieszczoty były ekscytujące, a nie że zrobimy, co zrobimy i po pewnym czasie zamieni się to w rutynę.. narzuciliśmy temu zbyt duże tempo. Próbowałam z Nim o tym pogadać, ale On powiedział że jak nie jestem gotowa czy coś to miałam mu o tym pół roku temu powiedzieć, i to że teraz chce zwolnić, to znaczy że znudziło mi sie to czy coś... a to nie o to chodzi. Co zrobić? Co mu powiedzieć? Poradźcie.

Gość ale pierdolicie faceci
juz na to zapóźno, tzreba było pomyslec pzred seksem

Gość Moniczkaa808
jak za późno? można przecież jeszcze przystopować,nie?

ale bez sensu, co chcesz stopować???? związke rozwija się pewnymi etapami i seks powinien być dopiero jak lduzie juz sie naprawde kochają, jak się przyjaźnią, jak coś czują do siebie, a nie tak na łapu capu bez żadnych findamentów, a zeby zbudowac fundamenty związku opartego na przyjaźni potzreba dużo czasu i to jest to stopowanie, a nie teraz :-O jak wy jesteście tacy młodzi, seks juz był i wiele razy :-O to co Ty teraz chcesz stopowac? to tak jakby ktoś cię karmił rok samymi smakołykami, a potem kazał jeść tylko krupnik i od czasu do czasu smakołyki :-O bez sensu, wkurzyłabyś sie,nie?

źle postąpiłas ,ze tak szybko weszłas z nim w relacje intymne, dla takich młodych facetó to jest teraz najwazniejsze i założę sie, ze Ty jako osoba/kobieta nie masz dla neigo większej wartosci, jak nie ty to inna. Po prostu nie dałas mu szansy na to, zeby cię pokochał naprawdę, żeby oszalał na twoim punkcie, żeby marzył o tobie , fantazjował i myślał, bo oddałaś mu sie calutka bardzo szybko :-O raczej będziesz tego żałować i raczej facet z toba nie będzie, ale mam nadzieję, ze wyciągniesz z tego jakieś wnioski

Gość Moniczkaa808
No w sumie racja.Ah, to nie wiem co zrobic :(

CO robić? zdystansować się emocjonalnie i robić tylko to, czego Ty chcesz i co uwazasz za słuszne teraz w swoim życiu. Powiedz mu otwarcie, czego chcesz i się tego trzymaj mocno. Jka facet zrozumie i będzie sznował Twoją decyzję to to porządny gość, któremu na tobie zalezy naprawdę i tylko na tobie, a nie na seksie, ale jeśli zacznie ci robic wymówki, wypominać, awanturować się i w ogóle sprawiać że poczujesz sie winna (:-O !) sytuacji to juz masz odpowiedź - facet chce tylkko skesu

Gość bdhysdciusbx
powiedz ze Ci sie okres spoznia, odechce mu sie wszystkiego.

Gość ani beee ani meee
to co chlopak zgasnie ?? albo dostanie kopa dziwczyna tak to jest .... zly pomysl

Gość bdhysdciusbx
jak dostanie kopa to niech sie cieszy ze przy okazji udawanej ciazy a nie prawdziwej. zajsc w ciaze w wieku 15 czy 16 lat nieciekawie.

Gość Moniczkaa808
ale pierdolicie faceci Dziękuję. Postaram się.dystansuje się i wiem,że On to uszanuje. Naprawde nam na sobie zależy, a nie głównie na seksie. On kocha mnie tak o, poprostu. A nie tylko mu na tym zależy. Trzymaj kciuki,żeby wszystko nam wyszło. ;) Pozdrawiam.

Sporo racji w tych radach - nie bardzo jest z czego się wycofywać.... Ale z drugiej strony ... Jest parę innych ciekawych rzeczy obok seksu - choc, prawda, to on jest najlepszy ! :P - myślę, że związek może być fajny, ciekawy i ekscytujący za sprawą paru innych rzeczy... Nie wiem jak ty masz - ale dla mnie całowanie się, przytulanie ... spacery, wyjazdy w nowe miejsca, odkrywanie jakichś starych kościołów czy fortów (mówię o sobie akurat) - ...no, krótko mówiąc trzeba szukać innych rzeczy, które sprawiałaby nam przyjemność we wspólnym przeżywaniu...

Gość Moniczkaa808
Właśnie! markimark - w 100% zgadzam sie z Tobą.! O to mi chodzi.żeby bardziej zbliżyć się do siebie psychicznie, i poprzez te rzeczy,czynności które napisałaś. : )