Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno83

jak odzyskac faceta ?

Polecane posty

Gość smutno83

Wiem, ze to bez sensu, ale po 5 latach zostawil mnie facet dla mlodszej i nie umiem sie z tym pogodzic. Chcialabym go odzyskac, ale nie wiem jak to zrobic, chcialabym mu pokazac, ze zrobil blad i ze powinien byc ze mna. jak powinnam w ogole sie zachowywac w tej sytuacji???

Nijak. On wybrał i jeśli będziesz mu się w jakikolwiek sposób narzucać, wyjdziesz na desperatkę. Lepiej niech zobaczy, że bez niego świetnie sobie radzisz.

Gość smutno83
no ale co to da ?? Poza tym jesli pokaze mu, ze sobie swietnie radze i nie przezywam to mi powie ze sciemniam, bo mowilam mu ze go kocham i nie pogodze sie nigdy z jego odejsciem ;/

Gość baba 30 letnia
zachowuje sie jak smarkula :D koles wybram mlode cialo i koniec piesni

Gość smutno83
dzieki ;/

Gość gfghgjghjhk
to nie ma sensu, poza tym chcialabys teraz takiego ruchacza co zamoczyl w obcej babie? ja bym sie brzydzila,. masz juz 28 lat, pwoinnas byc madrzejsza

Gość ja tez tak mialam
AUTORKO! ILE ON MA LAT?

Gość gfghgjghjhk
poza tym wciaz jestes mloda, co innego jakbys miala 40che a by cie zostawial dla 20latki a ty masz dopiero 28 lat!!! jeszcze masz mlode cialo

Zastanawia mnie, po co chcesz odzyskać kogoś, kto Ciebie nie chce ? Na tym forum jest wiele desperatek :O

Gość smutno83
on ma 30, Chce odzyskac bo go kocham....

Gość zle sie z tym czuje ale
rozumiem cie ale wiesz co nie jest tego wart ja jestem z kolesiem ktory zostawil swoja dziewczyne dla mnie... ale mowi ze to nie ten powod jak go kocham to... to ciagle boje sie ze znow to zrobi

Ty go kochasz, a on Tobą pomiata bo nie ma takich samych objawów :D do tej drugiej: pewnie tak zrobi, że i Ciebie zostawi. Ten typ tak ma :D

Gość gfghgjghjhk
ale on cie nie kocha, masz prawie 30 lat, badź madrzejsza, piszesz jak 15latka, co zycia nie zna

Gość smutno83
widocznie na tobie mu bardziej zalezalo niz na niej, a mojemu bardziej na niej niz na mnie. pewnie ona jest fajniejsza, no i jest mlodsza 7 lat a nie 2

Gość smutno83
to byscie zrobily na moim miejscu ???

Gość rada ode mnie :)
Nie rób nic. Puść wolno, będzie chciał wrócić to zawsze był Twój, nie będzie chciał to nigdy nie kochał. Z reguły odchodzący bez przyczyny chcą powrotu. Może minąć kilka tygodni, kilka miesięcy, a nawet kilka lat. Wtedy to Ty zadecydujesz, ale najprawdopodobniej będziesz już miała nowe życie.

Gość smutno83
ON MOWI, ZE TO MOJA WINA, wiec w jego mniemaniu pewnie nie wroci ;(

Gość Zinnka
Nie rob nic, co wskazywaloby na to, ze chcesz jego powrotu. Wrecz przeciwnie, pokazuj sie usmiechnieta, zadowolona, postaraj sie ladnie wygladac. Tylko taka taktyka moze sklonic go do powrotu. Jezeli oczywiscie mialby taki zamiar. Bo jezeli zakochal sie w nowej dziewczynie, to nie masz szans. Wiec lepieje sie nie ponizac.

Gość smutno83
no zakochal sie, zakochal;/ przynajmniej na to wyglada ale lipa;/

Gość Zinnka
co to znaczy "ale lipa" ? Skoro naprawde sie zakochal, to daj mu spokoj. On ma prawo do tej milosci i do wlasnego zycia z kobieta, z ktora chce. Musisz sie z tym pogodzic

Gość smutno83
tylko jak???;/

"po 5 latach zostawil mnie facet dla mlodszej" Nie neguję tego co się stało - rozumiem co czujesz i że jest ci ciężko... Tylko wiesz co? Trochę za bardzo kładziesz akcent na to, co zacytowałem. To trochę nie tak, że "dla młodszej" ... Jeśli kobieta ma dajmy na to 50. I zostawia ją facet, mąż, dla kobiety która ma 30 albo 25 - to można powiedzieć, że "dla młodszej" ... Ale w waszej kategorii wiekowej - to nie o to chodzi.... Może nie chcesz przed nami się przyznać - nie musisz - ale coś tam innego musiało być... Może jak znajdziesz przyczynę, może jak dotrzesz do sedna - będzie jakaś szansa na powrót? Może jest coś, co mu się konkretnie w tobie nie podobało, coś, czego nie mógł zaakceptować? Rozmawialiście?

Gość fgfghjhkjhkljkl
on sie nie zakochal po prostu nowego ciala mu sie cche ruchac... nie piszmy o milosci i zakochaniu. widocznie ty juz mu sie znudzilas, a na jej widok kutas mu stanal... i oto jego wielkie zakochanie, ktore meisci sie w glowce kutasa.

Gość smutno83
nie akceptowal tego ze nie moglismy sie spotykac tyle ile on by chcial, najlepiej codziennie, a to dlatego ze ja mieszkalam w innym miescie, bo studiowalam, ale bylam co weekend w domu, po studiach bylam pol roku w domu a potem znow wyjechalam bo nei znalazlam pracy, a on uwazal ze to moja wina ze nie znalazlam, ze chodzilo mi tylko o to zeby sie wyrwac z domu i imprezowac bo niby prace da sie tam znalezc. poza tym wiecznie mu nie pasilo ze ja imprezowalam czesto i nie z nim, bo nie mialam jak skoro mieszkalam gdzie indziej. potem sie poklocilismy o wyjazd nad morze, bo chcialam w innym terminie bo kolezanka nas zaprosila na wesele a on chcial wczesniej bo zeby jego siostra mogla jechac a ja stwierdzilam ze niewazne czy ona wtedy moze czy nie, wazniejszy byl dla mnie slub kolezanki. mama jego kazala ze mna zerwac a jak on poznal tamta to mu mowila zeby sie z nia zwiazal i on o nia zabiegal tez dlatego ze mu sie podobala i sa razem pol roku juz. tak to w skrocie wyglada.

Gość moj ex mąż
tez zostawi dla mnie dziewczyne z ktorą był 7 lat a po nastepnych 7 zostawił mnie i 2 dzieci.... ma juz nowa partnerke i kolejne dziecko... ciekawe czy znow na 7 lat....

Gość smutno83
;/

Gość smutno83
a ja dalej zostaje ze swoim bolem.... ;(

Gość rttrytuyiuo
skoro są juz pol roku razem to po ptokach...

Gość ale prow0 zenua jednym
slowem , stara rapszla 30 letnia i imprezki w glowie jaaaaasne :D

Gość Katiaaaa00000000000000
On pół roku już z inną ,a Ty chcesz go odzyskać? Troszkę to dziwnie. Moim zdaniem nic nie da sie juz zrobić. Ani prośby ani groźby . Nawet gdybyś zaczęła pokazywać ,że jest ci dobrze bez niego jak ktoś tutaj radził....Na nim to wrażenia nie zrobi bo on jest zapatrzony w tamtą...A skoro to trwa już pół roku widać jest im dobrze ze sobą... Taką metodę można wykorzystać gdyby był nadal sam... Odpuść wiem łatwo powiedziec ale nie masz wyjścia.