Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..ona...1234

Kiedy widac brzuszek w ciąży??

Polecane posty

Gość takie tam dresy
mi było widac tak w 5 miesiacu

Gość jogobella.........
ja w 6mies pod tunika doskonale maskowalam brzuszek. dopiero w 8mies byl widoczny. w dniu porodu mialam 90cm w pasie przed zajsciem w ciaze 60

U mnie w 4 już bylo coś widać a teraz w 6 brzuch jest wielki. Z 60 na 87... U każdej kobiety inaczej to wygląda.

Od ok 4 było już widać, że to ciążowy, a nie że przytyłam;-)

Gość ffffffffff
ja juz mam od 14 tygodnia :)

Gość tratata2525
Pierwsza ciąża mega szybko 8tydz a teraz 14tydz chodzę w swoich ubraniach nic nie widać

Gość takie tam dresy
spoko jescze bedziesz prosiła o ten stan, ja jestem w 39 i od 2 tyg mi dopiero wystrzelił bebzol, i powiem ci,ze koszmar! buty maz mi sciaga, mam problem z xzałozeniem skarpetek, spaniem, szybkim chodzeniem... ciesz sie i nabieraj energii

takie tam dresy-he to chyba nie bede tak tesknic narazie sie bede cieszyc ze nie mam brzucha a znajac zycie urosnie nawet nie wiadomo kiedy

Gość Podobnie
W 12 tc nie zapięłam już spodni.

Gość takie tam dresy
naprawdę, brzuszki są urocze...ale jak sie patrzy na innych.... ja całą ciąże miałam malutki ale i tak ciężar dzidzi robi swoje, teraz mam okropne bóle krocza, ze sie w łózku przekrecic na bok nie mogę, nie mówie juz, ze uwielbiałam spac na brzuchu a w ciaży to niemozliwe. Całe szczescie juz mam koncówkę i ten bebzolek dopiero teraz daje tak solidnie do wiwatu

Gość Podobnie
Nie jesteś w stanie określić kiedy to nastąpi. To jest tak indywidualna kwestia że nie odgadniesz. Myślałam że może w 4-5, a ja w 5 wyglądałam jakbym miała zaraz urodzić. Myślałam że to rodzinne, ale oglądałam zdjęcia mamy w ciąży i ona w 9 wyglądała tak jak ja w 5.

Gość Podobnie
no dokładnie. Ewentualnie ma znaczenie czy jesteś szczupła czy raczej tęższa. U szczupłych szybciej się odznacza.

Brzuch to jedno, a kiedy nie dopinasz spodni drugie. Ja prawie od początku miałam z tym problem bo podbrzusze było powiększone. Praktycznie od 12 tygodnia nie miałam na sobie jeansów.

ja dopiac sie dopne ale jednak nie czuje sie dobrze...ale jeszcze mam czas jak bede gdzies kolo 12tc to dopiero zobaczy sie sie dopne w spodnie:)

Mi bylo ciasno w dzinsach już ok. 17 tyg. musialam rozpinac guzik i w koncu w 20 tyg. kupilam sobie spodnie ciazowe. Brzuszek widac mi tez tak od 20-22 tyg. - w sensie ze jest widoczny dla otoczenia, bo ja widziałam już w 8 tyg. :)