Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shedewqe

pilne,potrzebna krew dla dziecka!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość shedewqe

POTRZEBNA PILNIE KREW NA FRANCISZKAŃSKIEJ ŁÓDŹ, AB RH- LUB 0 RH-. W BANKU NIE MA ANI JEDNEJ JEDNOSTKI. O ŻYCIE WALCZY DWUDNIOWA DZIEWCZYNKA. ROZEŚLIJCIE TĄ WIADOMOŚĆ DO KOGO MOŻECIE. KONTAKT: 603 488 959

Gość Pierwsze słyszę!!!!!!!!!!!
Z chęcią bym pomogła,ale mam A- a mąż AB+

Gość bez serc bez ducha
Dostałam SMSa z takim apelem To znowu jakaś ściema ? Już tak było kiedyś

Gość bez serc bez ducha
Dzwonię na Franciszkańską Zaraz Wam napiszę czego się dowiedziałam Stawiam 1/100 że to oszustwo

Gość magia...
mam nadzieję, że to nie żart, bo to byłby głupi pomysł!!!!!

Gość KociaMiętka
bez serc - to daj znać na forum. Można wówczas, jeśli to żart i to chory, napisać do Admina i podjąć dalsze kroki, autor nie powinien pozostać bezkarny.

Gość bez serc bez ducha
sami przeczytajcie :/

Gość magia...
życzę powodzenia w tej akcji z całego serca!!! niestety mieszkam na pomorzu i w tamtych okolicach nie mam żadnych znajomych.ale powchodzę na fora z łodzi i porozsyłam ile się da.

Gość yeyeeyrey
widzę, że nadal mój łańcuszek kretynki rozsyłają... :D🖐️

Gość KociaMiętka
Odczytałam, czyli jest w tym prawda.

Gość oioiulilg
jesli potzrebuja to szukaja po innych szpitalach a nie kafeterii

to nie jest ściema, wiem ze sprawdzonego źródła. :O proszę pomóżcie maluszkowi. Szczególy poniżej: Potrzebni są dawcy krwi dla noworodka, oddział Intensywnej Terapii Noworodka w Instytucie Centrum Zdrowia Matki Polki w w Łodzi. Dziecko jest juz po dwóch poważnych operacjach i potrzebuje krwi AB Rh lub 0 Rh- jak najszybciej. Oddając krew proszę podawać w stacji krwiodawstwa nazwisko Konstancja Steinhauer-Mosińska. http://www.krwiodawstwo.pl/ ul. Franciszkańska 17/25 91-433 Łódź tel. Centrala +48 42 6161 400 dni pracygodziny Poniedziałek7:30-14:30 Wtorek7:30-17:30 Środa7:30-14:30 Czwartek7:30-17:30 Piątek7:30-14:30 Sobota7:30-13:30

Gość fsgbfxdgb
to o dziewczynce to prawda, to o krwi że brakuje to jest NIE PRAWDA, dla tych którzy nie przeczytali informacji na stronie krwiodawstwa niech wiedzą, że krew będzie potrzebna ale dopiero za około 7 dni

Gość bez serc bez ducha
TAK !!! DLA ZDROWEGO KRWIODAWSTWA ! Krew jest bezcennym darem jaki możemu podarowac innym :) Nie mniej Wredzioszku NIKOMU nie zabraknie krwi w Polsce by ratować życie PS. ciekawe co to za sprawdzone źródło :o

od szefostwa jednej z większych koorporacji na świecie , nazwy firmy nie podam bo to mój pracodawca. W tym momencie jest krew ale za tydzien dwa może jej nie być (taka ifnormacja jest podana na stronie). Gruba AB- jest rzadszych grup więc dobrze aby osoby z ta grupa za tydzien zglosily sie do centrum krwiodawca.