Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onnaplus

Puszyste dziewczyny szukają pocieszenia w sieci...

Polecane posty

Gość Onnaplus

Witam internautki...Przechodząc od razu do sedna sprawy. Jak w temacie: jestem jedną z owych lekko "pulchnych" dziewczyn, (chociaż nie 13-latnią smarkulą)...Od jakiegoś czasu mam problem z akceptacją siebie i swojego wyglądu...Pomyślałam, ze złożę temat, bo chciałabym pogadać z osobami w podobnym wieku, z podobnym "problemem". Chciałabym poznać wasze przemyślenia, po prostu..pogadać.:)

Gość Puszystych??
Czyli jakich?

Gość Onnaplus
ja np. ważę 88kg

Gość Puszysta niewiasta
Nie mamy łatwo. Zero szans na faceta, zero szans na ładny ciuszek, wyśmiewanie raczej nie, ale obgadywanie bardziej za na naszymi plecami.

Gość Puszystych??
A ile msz wzrostu?Ja mam 172 i 67-70 kg w zależności od dnia cyklu.

Gość Onnaplus
"Onnaplus ja np. ważę 88kg" Nieprawda, bo aż tyle nie..Ktoś się pode mnie podszył, pewnie dla zabawy awanturnik jeden..mam 168, i około 72kg...to bardzo źle?

Gość kasiar90
Hej ja waze 76;/ i zaczelam chodzic na basen i silke:) trzeba sie wziac za siebie ja przytylam przez tabletki anty....duzo duzo pomaga:d oczywiscie dietka:) ale najwazniejsze jest myslec pozytywnie i "cos " robic samo nic nie przyjdzie :)

Gość kasiar90
kiedyś próbowałam jeździć rowerem, ale jak mi się włosy łonowe wkręciły w łańcuch to z bólu dzwonek odgryzłam

Gość kasiar90
czasem dla utrzymania formy biegam nago po lesie i płoszę cietrzewie

Gość ewa lodzkie
a ile masz la ONa:) mam podobny problem wiec to chyba problem kobiet w naszym wieku:D

Gość kasiar90
ktos pojeba** jest na tym forum:)) ale sa ludzie i taborety a TY urodziles sie Klamką w sraczku :D:D

Gość Onnaplus
Nie mam siły woli do odchudzania...Zawsze schudnę -3, -4 kg a potem przytyję 5...To straszne, od dwóch lat próbuję coś zmienić, ale po prostu nie potrafię..Tak się mówi - dieta, dieta..Ale to nie takie łatwe..jem właściwie jeden duży posiłek + śniadanie i kolacje, często podjadam boję, się co będzie za parę lat...

Gość kasiar90
zacznij chodzic na systematyczne cwiczenia:) duzo duzo ruchu:)

Gość Jednazwieluuu
"chodzić na systematycznie ćwiczenia"? na siłownię? fitness? To strasznie krępujące, zwłaszcza dla młodej osoby, poza tym wymaga sporo wkładu pienięznego niestey.;/

Gość zly wilczur
Duzo seksu i spalisz zbedne kilogramy :P

Gość gfghgjghjhk
ja jestem szczupla a nie mam faceta, wiec co ma waga do rzeczy? szczuple kobiety tez sa samotne

Gość puszysta z wyboru
gadacie durnoty. ja tez jestem puszysta, albo jak kto woli gruba. Chłopaka mam i to nie jakiegoś brzydala, zeby nie bylo. próbowałam róznych diet ale po kazdej był efekt jojo i sie poddałam. teraz sie ograniczam, zeby waga nie poszła jeszcze w górę. Zauwazyłam, ze gdy sami siebie akceptujemy to i inni nas zaakceptują. Wystarczy uwierzyc w siebie.

Gość kasiar90
wcale ze nie ile godz na basenie 5 zl??? paczka chipsow lub czekoldy podobna cena :d trzeba cos poswiecic zeby cos zyskac :) lyzwy godzina 3 zl:) smieszne ceny

Gość kasiar90
puszysta z wyboru:) POPIERAM CIE:) ja jestem ze swoim narzeczonym juz 6 lat:) i wazne ze on MNie akceptuje:) mowi ze Kocha moj "Murzynski tyłek" ale sport pozwala troszke wyrzezbic cialo i zgubic troszke kg :D

Gość kasiar90
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość Ktośtaamama
Co to za idiota na tym forum?

Gość Van Zann
łyżwy za 3pln? chyba u ciebie na wsi na lodowisku na stawie :D

Gość Ktośtaamama
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość Onnaplus
łyżwy? w taką pogodę i lodowiska i stoki zamknięte.i na rowerku się nie pojeździ

Gość kasiar90
jesli masz swoje lyzwy 3zl godzina :) ludzie ruszcie tylki a nie tylko w domu przed tv...... bo widac to tez po waszej kulturze!!!!!!!!!1

Gość kasiar90
mieszkam w podlaskim lodowisko jest czynne u nas:) stok zamkniety niestety:( bo nie ma sniegu:( ale jest duzo roznych sportow ktore mozna cwiczyc....

Gość Onnaplus
u mnie jest 5 stopni na plusie i leje deszcz praktycznie dzień w dzień od dwóch tygodni. jakie sporty polecasz?

Gość lopae
a ty co robisz? siedzisz na jakiejś pierrdolnietej kafe zamiast ruszyć doopę na łyżwy, łajzo 🖐️