Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwikonka

komunia w restauracji

Polecane posty

Gość iwikonka

witam mam pytanie do osób, których dziecko było już u komunii. Chodzi mi o przyjęcie w restauracji. Robiliście obiad, kawę i kolację, czy tylko obiad i kawę i do domu?? Spotkałam się jak dotąd z tym, że był obiad i kawa. W maju moja córka ma komunię i myślałam też o kolacji, ale nie ostatnio spotkałam się z opinią, że to będzie siedzenie .. za karę :)

Gość oioiulilg
obiad , kawa , kolacja , ciasta swoje - 100 zł od osoby

Gość iwikonka
a jak to zorganizowałaś, jeśli chodzi o godziny podania posiłków??

Gość Jestem mamą:)
Mój syn był 2 lata temu. robiłam w restauracji w Łodzi. Komunia była na 11,do restauracji pojechalismy na 13,był obiad z 2 dań,potem o 16 wyrwalismy sie z chrzestnym na godzinkę na rozdanie pamiątek do Koscioła, i podczas naszej godzinnej nieobecnosci podano pozostałym gosciom przekąski na zimno. Wrócilismy z Koscioła ok 17.30-18.00 to podano ciasto i lody na deser. Płaciłam 120 zł od osoby. byłam bardzo zadowolona.

Gość oioiulilg
około 12:30 - 13 obiad 14 mała kawa i lody 15 zimny bufet 16 duza kawa i ciasta i tort 18 kolacja

Gość iwikonka
dzięki za informację :)

Gość oioiulilg
około 21 po imprezie - w domu czysto a reszta jedzenia i to sporo zabrane do domu

Gość oioiulilg
moi goscie byli zadowoleni ze na obiad nie był tradycyjny rosól tylko krem-zupa ze szparag tem miesa surówki ziemniaki , frytki , pyzy drozdzowe itp