Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka1990

Chłopak !!rada ??

Polecane posty

Gość Perełka1990
wiem ze jest to żałosne że mówie ze kocham itp. tylko nie wiem jak to wytłumaczyć .. mam wrazenie ze nigdy juz niekogo nie bede miała zo on jest jedyny , ze tyle razem przezylismy nie tylko złe chwile ale mase cudownych

Napisz o tym pamiętnik :D Ja już kończę bo do Ciebie nic nie dociera, kobieto fatalna :D 🖐️

Gość Perełka1990
to nie było miłe dociera i to dużo .. ale prócz Ciebie moze ktos inny sie wypowie !! pisze duzo bo chce sie wygadac i jasno przedstwic sytuacje !! nie kazdy we krwi ma takie cos ze spadaj byłes i minołes .. nie ja!! jestem uczuciowa

Gość co to za mlodziez teraz
dziecko...ja nie rozumiem połowy z tego co piszesz...i jesli tak samo porozumiewasz sie z chłopakiem to mu współczuje:D piszesz chaotycznie, z blędami w każdym zdaniu, bez znaków przestankowych...wstyd!! jesli masz 21 lat to tym bardziej. i przestań mu d...zawracać - niech sobie znajdzie kogoś normalnego....

Gość Perełka1990
to nie jest takie pstrykniecie !! pstryk i go nie ma !!

Gość marcooo
wiesz czemu nikt nie pisze-bo takich jak ty było pełno a ty jesteś juz ekstremalna. jak opisujesz jego a potem siebie, wasze relacje to nie wiem ani on nie wydaje się ciekawy i wybacz ale ty też nie. takie gadanie dla gadania, zero porozumienia, przeciąganie liny, podchody-w ogóle wydajesz się jeszcze młoda średnioo rozgarniętą dziewczynką. może więcej zainwestuj w siebie w naukę w rozwijanie własnej przyszłości a nie w chłopaka młodego wiekiem i niestety duchem

Gość marcooo
jak poprzednicazka- jeśli tak mówisz jak piszesz..chodzi o tok myślenia z którego sory ale wyziera pewna prostota to byc może odbierz tel.jesteście siebie warci????

Gość Perełka1990
to raczej mi on dupe zawraca!! i co z tego ze pisze chaotycznie nie pasuje to nie odpisuj , jak Ci przeszkadza to sobie powstawiaj znaki , mnie to wali , chce pogadac z noramlnymi ludzmi , a On z takim charakterkiem to sobie znajdzie albo piłke albo .. nie bede konczyc

Gość co to za mlodziez teraz
w temacie prosisz o rade ( przynajmniej tak zrozumiełam, bo to tez 2 słowa na krzyż ) więc napisałam : DAJ MU SPOKÓJ .

Gość Perełka1990
łatwo mówic ale to nie jest jedyne forum , tu zawsze każdy każdego sie czepia .. nie ma tematu bez chamstwa .. jak komus nie pasuje to niech nie piszę

Gość iryda...
nie unoś się. taką siebie przedstawiasz taką Cię odbierają. nie każdy miał możliwość odebrania pełnej edukacji. a co do chłopca dziewczynko-myślę że idealnie do siebie pasujecie. to będzie jak tasiemiec żegnaj-wróć-żegnaj-wróć itd.

Gość Perełka1990
Raczej to niech on mi da spokoj ja sie do niego nie oddzywam !! sam wydzwania i pisze a ja czytam wasze rady i nic sie do niego nie odzywam . a wy teraz na mnie naskoczyliscie , wiem ze duzo napisałąm , ale jestem bardzo zdenerwowana i dlatego tak to wszytko wygląda , jezeli az tak wam to przeszkadza to pa dzieki za rady

Gość Perełka1990
tasemcem to ty jestes i nie chcesz sie odwalic , wszsytko jest proste póki was to nie dotknie

Wiem, jak to jest, jak się jest zdenerwowanym. Myśli są chaotyczne, splątane, i niełatwo je elegancko wyrazić. ;) Wydaje mi się, że możecie mieć podstawowy problem w komunikacji. Oznacza to, że on Twoje tyrady jednym uchem wpuszcza, a drugim wypuszcza, a potem nie ma pojęcia, czemu znowu gderasz. Wobec tego, że on nie ma cierpliwości słuchowej, stosuj krótsze apele ;) Kłamstwa i niedotrzymywanie słowa są dla mnie niedopuszczalne w związku. Jeśli z kimś jestem, to muszę wiedzieć, że na jego słowie da się dom zbudować. Mój też potrafił niedotrzymywać umów, np. miał zawieźć mnie z moim zwierzakiem do weterynarza - sąsiednie miasto, zima, a zwierzak egzotyczny, cholernie wrażliwy na temperaturę. Jednak jego mama zadzwoniła, że chce, żeby ją zawiózł do pracy, więc mnie wystawił. :O Jednak kilkoma rozmowami udało mi się do niego dotrzeć.

Gość demonix
Kobieto jak ty tyle gadasz co tu piszesz i sama sobie prawie że odpowiadasz to ja się wcale nie dziwie że on Cię nie słucha. Mniej gadania więcej konkretów..... Może on ma tak jak mój kolega - jego żona miała problemy z gardłem i nie mogła mówić- on pomagał jej i tak dalej, ale wyskoczył z tekstem kochanie nareszcie mogę wypocząć jaka Cisza w domu:)

Boże Święty, dziewczynko Ty masz tyle lat co ja a jesteś bardziej popierdolona niż niejedna 15latka. Weź daj dupie radę i go zostaw. I błagam Cię... Jak już piszesz takie pierdoły to zmień sobie w nicku rocznik, bo robisz z 22latek niedojrzałe gówniary.

Gość Perełka1990
nie mące po prostu gadam tak wszytko na raz , i macie racje daje sobie sama odpowiedz , ale chyba tak to jest jak człowiek boi się jakieś zmiany gada od rzeczy jak głupi tak jak ja teraz myslicie ze jestem jakas pojebana ale nie , jestem normalna kurde , stałam się taka przewrażliwiona przez niego nie ufam , i gadam gadam !! tylko proszę nie pyskujcie na mnie :(( juz lepiej nic nie odpisujcie jak macie tak gadac nie miło :(( dzięki tym co normalnie mi poradzili , powiedzieli jak u nich było!!

Gość Perełka1990
chciałam jak najszybciej wam to wszytko napisac i mi nie wyszło !! to mi ktos odpisał , tu ktoś pyskuje drugi się nakręca !! a ja sie juz pogubiłam teraz juz nic nie bede wam pisac o moim zwiazku !! jedynie na wasze pytania mogę odpowiadac ale normalne zeby byłe nie chamskie