Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka1990

Chłopak !!rada ??

Polecane posty

Gość Perełka1990

Witam piszę tu bo nie mam komu się wygadać jestem z chłopakiem 2 lata i , jest taki problem bo On po tygodniu zaczął kłamać , nie dotrzymywałam słowa itp, nawet nie potrafił zrezygnować z jednego meczu dla mnie bo grał !! na ogól był dobry niby wszytko dla mnie , ale on woli mi coś kupić ulegać w rzeczach które może mieć za kasę oczywiście są to małe kwoty ale woli coś tam kupić niż np. zacząć słychać uważnie co do niego mówię , i trzymać się umów , czasem mam wrażenie że gadam z idiotą nic nie pamięta co mówiłam do niego !! fakt że jego świństwa które mi wyrządził a było ich sporo odbiają się teraz też na nim , gdyż w niczym mu nie ufam po prostu w niczym , co chce zaufać to zaraz na moje myśli On zaczyna coś robić głupiego !! a potem że ja mu nic nie pozwalam , sam sobie zapracował na to co ma teraz !! tyle razy co ja płakałam przez niego !! u niego w domu też jest kalejdoskop nie jego wina ale On się daje matce niby fajna ale umie go podebrać !! ojciec i siostra nie pracują , matka i on ale ona ma długi i nigdy nie ma kasy !! ciągle kup itp. nawet na bilet musi jej dawać !! to jest lekka przesada bo On też ma swoje życie , boję się też że jak bym się z nim związała na stałe to niestety teściowa bedzie nas nachodzić itp,

Gość Perełka1990
Jeszcze ostatnio pytam się go coś a on gdzieś się patrzy mówię spójrz się na mnie i odpowiedz mi i tak z 5 razy , tym bardziej że to nie było jakieś pytanie nie wiadomo jakie a zachowywał się jak by nie chciał czegoś powiedzieć !! wkurzyłam się i odeszłam , potem przyleciał śmieje się udaje głupa takiego jak gdyby nigdy nic , mówię mu ze przestań !! potem się ze mną kłócił a na koniec powiedział ze zrywa coś w tym stylu ,popłakałam się i poszłam to zaczął mnie szukać !! pozniej sie tego wypierał ze on nie zerwał , i potem normalnie się zachwywaliśmy ale dziś znowu kłótnia ..

Gość zly wilczur
czyli telenowela brazylijska odc. 153

Gość Perełka1990
serio pytam co o tym sądzicie ?? kocham go ale jak wbić mu do głowy żeby pamietał co mówie

Hmm..za dużo gadasz, a mężczyzna potrzebuje konkretów:krótko i na temat. Gderliwe baby są upierdliwe, dlatego niektórzy sprawiają wrażenie słuchających, ale tak naprawdę wypuszczają wszystko drugim uchem, czyli nie słuchają :D

Gość Perełka1990
a potem się dziwi ze go wyzwę ile można tłumaczyć prosić i łez wylać !! choruję od jakiegoś roku na coś nie waidomo na co i czesto sie zle czuje praktycznie ciągle !! pyta sie jak sie czuje mówie ze zle . i jego standardowy tekst a moze sie zaraz poprawi i tak 24h na dobe ciągke to samo mówi !! raz mu powiedziałam nie mów ciągle tego samego juz lepiej nic nie mów , ale gdzie on zroumie i tak gada ,.... jak grochem o sciane moze i głupota ale skoro to taka głupota to czemu jej nie pamieta i tak ze wszytkim jest ..

Gość Perełka1990
gadam dużo ale ciągle to samo w kółko mu powtarzam , ale on żadnej wiedzy nie przyswaja tylko trafia do niego to jak go wyzwę to to pamieta najbardziej ale to ze przez niego sa te kłtnie to nie ..

Gość Perełka1990
Nikt nic mi nie odpiszę ??

Gość Perełka1990
Kurcze co jest z wami ?? zawsze można od was uzyskać pomoc a dziś :/

Gość Zinnka
"...gadam dużo ale ciągle to samo w kółko mu powtarzam , ale on żadnej wiedzy nie przyswaja tylko trafia do niego to jak go wyzwę to to pamieta najbardziej ale to ze przez niego sa te kłtnie to nie ...." Skorto ciagle mowisz to samo, a on ciagle nie slucha, to na co liczysz??????? przeciez juz chyba wiesz, ze to sie nie zmieni. Masz wiec dwa wyjscia...dalej gadac to samo i dalej sie wkurzac, albo wkurzyc sie po raz ostatni i odejsc. Decyzja nalezy do ciebie:)

Gość Perełka1990
Łatwo mówić :(:( On nic za pierwszym razem nie kuma !! i za setnym tez nie zawsze!!

Gość Zinnka
wiec ile razy chcesz mu powtarzac to samo? milion razy bedzie dosc? no masz cierpliwosc:)

Gość Perełka1990
Nie mam juz siły ale jestem głupia bo go kocham !! On tez , ale chyba nie do konca skoro ma mnie w dupie co mówie !! niby sie stara ale tak jak pisałam kiedy !! i jeszcze ta jego sytuacja w domu ..

Gość Perełka1990
jak sie kłocimy trzese sie płacze nawet esami jak piszemy !! tak jak pisałam wyzej ze mam problemy zdrowotne to czasem mam wraenie ze to jest z nerwów

Gość DARIA1234567
moim zdaniem mu na tobie nie zalezy - jakby zalezalo to by sluchal ;) oze jak odejdziesz to zobaczy co stracil.. ale jak dla mnie to zwiazek bez przyszlosci, tyle.

Gość Perełka1990
Wszystko zrobi , ale gdzie by tam zapamiętać że nie chce zeby nie które sytuacje sie powtarazały !! wydaje mi sie ze on sie nie boi ze z nim zerwe nie wierzy w to bo nie raz tak mówiłam a za chwile było ok i przestaał sie obawiac kiedys na poczatku t i umiała przeprosic a teraz... . kłtnia to stanard i pewnie mu sie nie opłaca strac ale sie zdiwi wczoraj wieczorem wyłączyłam telefon mam go gdzieś nich sie troche pomartwi

Gość Perełka1990
Wszystkie facety to świnie , są małe wyjątki ale jest to mały procent

Gość Karollink_a
Nie zgadzam sie, ze wszyscy. A poza tym kobiety czesto maja to na co pozwalaja. Ty pozwalasz mu sie lekcewazyc, to on cie lekcewazy. Proste. Wiesz, to chore, aby ciagle czegos sie domagac od niego, i ciagle tego nie dostawac. Ty masz problem sama ze soba, dziewczyno. On cie lekcewazy. Jezeli ty go nie rzucisz, to on to zrobi, jak tylko wpadnie mu w oko jakas lala. Bo milosc w nim nie ma na pewno.

Ile on ma lat? Bo rozumiem, że w Twoim nicku to Twój rocznik ;), a on? Powiedz mu to, co nam. Tylko skróć. Powiedz, że nie można szanować ludzi niesłownych itd.

Gość Perełka1990
On jest rok starszy !! a naprawdę to 3 miesiące ale rocznikowo rok!! no lekceważy i ma jeszcze pretensje ze ja sie czepiam :/ tłumacze mu ze jak by słychałam za pierwszym razem to bym sie nie czepiała !!

Gość Perełka1990
wczoraj mu powiedziałąm ze nie zasługuje na mnie a On ze ja na niego tez i wez sobie z taki gadaj co ja mu powiem to on mi to powtarza , zachowuje sie jak debil , jak by sam nic nie umiałam poiwedziec

Gość Opaal
na cholere ci taki niekumaty facet????? co ty w nim widzisz???? nie stac cie na lepsze portki? Bo wiesz, wydaje mi sie, ze jestes desperatka, ktora sie uczepila tego przyglupa na sile. Kobieto, zajmij sie soba, bo przez niego tylko nerwy tracisz.

Gość Perełka1990
Widze w nim dobro , n ie jest zły ogólnie to jak cos chce to tak jest ale nie tryma sie zasad łamie ich co jakis czas , a to ze np.nie chce zeby cos mi gadał to nigdy nie pamiteta !! ma tez taka wade ze jak ja np.nie powiem ze cos tam mamy robic jechac do niego czy jakies zakupy to on sam nic nie zapropnuje , chyba tylko marjety i siedzienie w samochodzie :/ u mnie nie ma zabardzo jak siedziec w domu o takich porach jak my sie widujemy

Gość Perełka1990
Włączyłam juz telefon , przez takiego dupka nie bede tracic konakktyu z innymi , wilece dzwoni co jakis czas ale ja nie odbieram nie mam ochoty słuchać jego starej spiewki wiem co nawet powie zasrtanów sie jak Ty sie zachowujesz itd.....

Autorko: Napiszę tak: nie ośmieszaj się ! :D Jeśli komuś zależy na kimś, to niekoniecznie słucha [bo jak pisałam wcześniej, trudno jest słuchać gderaczki], ale ma szacunek do mówiącego i wyłapuje istotę rzeczy. On, ani nie wyłapuje, ani nie słucha. Jednym słowem: wieczna podpucha ! :D Z tego, co piszesz wnioskuję, że nie masz też szacunku do samej siebie bo jeśli "dziad mówi do obrazu", a odzewu ani razu..to wybacz, ale to kpina i kompletnie Twoja wina. :D Zrób więc sobie tę przysługę i zacznij dbać o siebie, a szczególnie o nadwątlone zdrowie, które teraz powinno być sprawą priorytetową, a nie kłótnie i zastanawianie się, dlaczego "on mnie nie słucha". :P

Gość marcooo
:))))) jeśli Ty nie widzisz w jakiej głupies sytuacji tkwisz na własna prosbę to nic nie pomoże ale mimo wszystko w skrócie: -męczysz się z idiotą który się nie zmieni -czemu? bo kobiety nie wiem dlaczego uważaja że gadaniem faceta się zmieni-NIE, FACECI SIĘ NIE ZMIENIAJĄ TYLKO UDAJĄ -gadanie to samo po raz setny- to juz totalny bezsens i porażka-twoja kompletne niezrozumienie jak działa męski mózg-gadać to se możesz nawet 100000 x i to samo będzie...może poczytaj skoro doświadczenie zyciowe nauki Ci nie przyniosło jakiś poradnik.... -gratuluje być w związku z kims komu cały czas trzeba powtarzać, opłakac i kłócić się -BO JA GO KOCHAM - to najbardziej wyświechtany argument i w dodatku trche szczenięco naiwny...miłość to tylko element, zejdz na ziemię, wyłącz telenowele - chcesz być z chłopcem to bądz. tylko uważaj bo facetem to on nigdy może nie zostać a ty dalej bedziesz gadała i PRÓBOWAŁĄ ZMIENIĆ FACETA FACETÓW SIE NIE ZMIENIA - lepiej brak gotowy model. skoro nie akceptujesz go takim jaki jest-PO CO Z NIM JESTEŚ> tylko nie mów ..bo ja bo ja bo jaaa go kooocham stlaśnie..:)

Gość marcooo
w sumie tyle się napisałem...ty głupia baba jestes i tyle w tym temacie. a jesli tego nie widzisz zrób sobie przysługę i nam zaufaj:) ale wiadomo że tak nie bedzie-będziesz z nim przez lata bawiał sie w harce i kłótnie-to uzaleznia

Gość Perełka1990
Oczywiście tu nie chodzi mi o to ze mnie nie słucha , tylko o to ze nie słucha tego co mówię , i nie trzyma sie tych spraw, wiem zdrowie jest najwazniejsze !! jak sądzisz / sądzicie powinnam odebrac tn telefon spotkac i pogadac ?? czy juz nigdy poprostu go olac tak jak on mnie ??

Gość Perełka1990
a własnie ze nie bede jak narzie sie do niego nie oddezwałąm od wczoraj i wytrzymam !! juz dzwonił mi na domowy nawet ale ja sie nie oddzywam sram na niego :/ znajac zycie to pewnie któregos dnia tu przyjdzie

Gość Perełka1990
J a teraz nie pracuje wczesniej pracowałam ale troche sie ze zdrowiem sypneło i tak wyszło ze narazei nie moge .... i ostatnio mi powiedział no jak ja bym nic nie robil to czytał bym esy uwazniej , a ja no dzieki czyli tak ja nic nie robie siedze tylko przed tv żałosny jest :(( albo od miesiaca musiąłm isc do biura załatwic takie dwie sprawy , i mówie mu ze jedenak nieide bo mi zle a powinnam bo to w moje sprawie a on mi sie pyta po co tam miałam isc !! a cały czas o tym gadamy i z 1.5h zgadywał po co czujecie