Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwewrererwer

Co zrobić z włosami?

Polecane posty

Gość erwewrererwer

Jutro wychodzę z domu bardzo wcześnie, nie będę miała czasu wrócić żeby się ogarnąć, a wieczorem wychodzę ze znajomymi. Co zrobić z włosami, żeby jutro jakoś wyglądały przez cały dzień? Ostatnio zrobiłam sobie fale prostownicą, spryskałam dość obficie lakierem, i niestety po godzinie nie było po nich śladu...

Gość umyj
dokładnie

Gość a skad mamy wiedziec
jakie masz włosy?

Gość fryzjerkaaaaaaaaaaa
pokaż fotkę włosów, doradzimy

Gość nosem w kałuże
umyj ,

Gość erwewrererwer
http://www.voila.pl/486/k2gc9/ Zdjęcie kiepskiej jakości... w każdym razie włosy ma proste, na zdjęciach są torchę pofalowane bo miałam je związane ;)

jak zrobisz fale albo loki dobra lokowka to sie nie rozpadna ja mam z remingtona i loki trzymaja mi sie 3 dni tzn. dokad ich nie umyje.Oczywiscie spryskane drobrym lakierem.

Gość erwewrererwer
Mam prostownicę Remingtona. Ty zastosowałaś lokówkę? Dodam, że włosy myję codziennie

wieim ze jest mozliwe zrobienie fal badz lokow za pomoca prostownicy ale jak sama widzisz ze swojego doswiadczenia nie trzymaja sie zbyt dlugo. polecam lokowke stozkowa z remington badz z phillips. Mam obydwie i jestem zachwycona. Skoro lubisz nosic wlosy krecone to naprawde radze zainwestowac w lokowke bo prostownica naprawde sie nie utrzymaja

Gość erwewrererwer
Angelina, możesz polecić mi jakiś konkretny model?

Gość erwewrererwer
Bardzo dziękuję ;)

Gość Co w takiej sytuacji zrobić?
Ale chcac wyglądać jutro dobrze zrób tak Umyte wilgotne włosy nasyć płynem do układania włosów,owińw ręcznik żeby odsączyć po 2minutach zdejmij ręcznik i wysusz włosy,następnie weź do ręki jakiś niemoczący włosów lakier w spreyu i dając głowe do dołu spruskuj obficie wszystkie włosy,nastepnie delikatnie rozczesz wszystko najlepiej szczotką z włosia. Weź około 12 woreczków śniadańiowych i rozetnij tak by został z nich jeden prostokątny kawałek foli,mając około 12 sztuk,weź miękki papier toaletowy i zgnieć każdą folię na długości połowy umieszczając kilka płatków papieru,zwijając by powstał pożądanej średnicy papilot,następnie mając ich około 12sztuk ponawijaj na nie włosy tak by wygodnie sie w nich wyspać. Rano usuń papiloty ułóż włosy i wylakieruj ponownie-do wieczora powinno być super-pewnie kilka dni będzie!

ok no wiec tak: posiadam lokowki jak juz pisalam z remingtona i phillipsa remington pearl wand Ci95 / jest to lokowka stozkowa wiec nie posiada klamry. Jesli nie masz doswiadczenia z lokowkami musisz uwazac aby sie nie poparzyc. Jest w opakowaniu rekawiczka ochronna jednak tak naprawde nie pomaga. Fajne jest to ze mozna robic loki roznej grubosci bez jakichkolwiek nakladek. Na poczatku jest gruba a pozniej sie zweza wiec zawijasz w miejscu ktorym chcesz, zaleznie od grubosci upragnionych lokow. Szybko nauczylam sie nia poslugiwac aby nie poparzyc rak wiec wcale to nie takie skomplikowane jakby sie moglo wydawac Phillips hp4698/10 jest to caly zestaw. Masz tam 4 lokowki nakladke na wieksze spirale,szczotke do modelowania i prostownice dwufunkcyjna tzn. normalna prostownica a jesli wyjmiesz nakladki i obrocisz to jest taka wygieta plytka do robienia fal. Mozesz zrobic niesamowite fryzury i masz wiecej mozliwosci niz w tej z remingtona. Wlosy napewno wytrzymaja dzien lub dwa ale napweno nie tak dlugo jak w przypadku remingtona. Nie wiem co Ci doradzic bo uwielbiam obydwie i nigdy nie zalowalam kupna. Kazda ma wady i zalety ale i tak nie obylabym sie bez zadnej z nich . Co do prostownicy phillipsa to nie mam pojecia jak dziala bo uzywam remington genius s9810 i jestem wniebowzieta wiec nie mialam potrzeby wyprobowywania innej. uff ale sie rozpisalam. MAm nadzieje ze chociaz pomoglam

Gość erwewrererwer
Bardzo Wam dziękuję :)